Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dinamovka001

Marketing

FEAR FACTOR


Imate li hrabrosti nadvladati vlastite strahove i izvršiti zadatak? Imate li sve što je potrebno kako biste dokazali svoju odvažnost i spremnost u nevjerojatnim pothvatima? Možete li učiniti nezamislivo, ostati smireni i sabrani dok izvodite najizazovnije akcije od kojih zastaje dah?
Kandidati FEAR FACTORA doživjeli su iskustvo života i sudjelovali u jedinstvenoj avanturi koja se odigrala na atraktivnim lokacijama u Argentini! Njih trideset i šestero otkrilo je gdje su im granice hrabrosti!

Tko odustane, vraća se u Hrvatsku praznih ruku! Tko će prvi pokleknuti i priznati poraz? Pravila su stroga, oprosta nema - ne usudiš li se, gubiš!

FEAR FACTOR možemo usporediti s kratkim tečajem elitnih vojnih snaga. Osim mentalne i tjelesne borbe koju pojedinac proživljava pri izvršavanju zadataka i prevladavanju osobnih strahova, u napetoj atmosferi mora se suočiti s ostalim natjecateljima koji će učiniti sve ne bi li ih izludjeli i uništili im moral!

FEAR FACTOR je televizijski format novoga doba i jedan od najgledanijih showova 21. stoljeća. U njemu se koriste najviši standardi produkcije: helikopteri, kranovi, terenska vozila, profesionalni produkcijski kaskaderi koji nadgledaju sve izazove i sigurnost natjecatelja.

Podaci pokazuju nevjerojatnu gledanost emisije diljem svijeta. Uvjerljivo najveći postotak gledanosti FEAR FACTOR je zabilježio na NBC-u, kao i na mnogim europskim televizijskim postajama, što potvrđuje da gledatelji obožavaju ovu uzbudljivu pustolovinu!

Jeste li spremni na izazov?
Voditelj: Antonija Blaće


Post je objavljen 11.04.2006. u 23:40 sati.