Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tapatapatavko

Marketing

es regnet

u zadnje vrijeme slusam(o) stvarno smijesnu, cudnu i veselu muzikunut!
i dok me bator ispituje jel smije na krevet (tupavo stoji kraj mene i malo gleda krevet, a malo mene, onako ispod oka i jos kao nesto šnjofa po krevetu...smijeh), a ne smije namcorjer smo maloprije došli iz šetnje i sav je mokar, opisat ću dio smiješnih muzikaša.
1. demis roussos, grk popularan 70-tih (moja mama i danas pjevuši njegove hitove), bradonja s gitarom pjeva na engleskom, a refreni su ponekad grčki (triki triki manamu)
2. mavi isiklar, turci popularni u 60-tima, mjuza kao beatlesi, ali tekstovi na turskom - rofl
3. king kong - ameri sa smiješnim pjesmuljcima o životinjama (album se zove funny farm), uraganu, pustim otocima...sredina 90-tih.
eto, top 3thumbup
od zadnjeg posta sam preselila u zagreb, napunila 27., proslavila 27., izvor je to isto napravio s 26. i imali smo dva tuluma, pokazivala sam cice na tulumu dečka naše naj skijašice, promijenila posteljinu, usisala stan i rastavila stol za komp kako bi stavila drugi, skužila genijalnu livadu di mogu istrčavati batora, dobila jezikovu juhu od urednika da se uozbiljim, ugostila izvora u nenadanom posjetu jer je napravio ovo kiss, a ja ovo burninmad......ugostila vandu, ugostila hanu, i tako. bilo je zabavnozujo
upravo sam skužila smajliće...party


Post je objavljen 11.04.2006. u 22:12 sati.