Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dubrovnikrockline

Marketing

SOCIJALA INC.

Danas je pogodan dan za samoubojice (kojima se zamalo ja nisam pridružio). Kiša jebaje cijeli dan, a nekakva šugava južina natapa kosu vlagom, užas... a da ne govorim o tlaku i živcima koji mi skaču svake minute... ali dobro, sutra je novi dan i nadam se da će uskoro bit normalno vrijeme.
Sinoć sam pošao s prijateljima na pivu i zakisio, zamalo ostadoh ošamućen... ostali ko kakvi kroneri zadnji u kafiću, zatvorili smo kafić skupa s konobarom. Usput, evo jedna reklama: ŽUJA JE ZAKON!!! Moram smanjit malo s birtijama, jer u zadnje vrijeme je besparica... Treba uzet gitaru ko Mirso i svirat na Pilama! Hahaha!!! Počeli turisti dolazit, bit će eura!!
Pazi ovo!! Došo neki čovjek danas kod nas doma i kučka mu rastrgala cijele gaće kad se približio kučićima (čitaj: bijesnim beštijama), totalna drama... Bit će nešto od njih hehe!!
E, i još nešto... Što mislite o narodnjacima (cajkama, pevaljkama...)?? Ja ih mrzim iz dna duše (grrrr)!! Ma to uopće ne zaslužuje da se zove časnim imenom "GLAZBA". Nema mi ništa seljačkije od cajki i zavijanja pjevača. SAD isto ima narodnjake (country) ali brate mili, country je za cajke vrh umjetnosti!!


Image hosting by Photobucket



P.S.
Za novčanu potporu uplatite na žiroračun ili hgftiubn jc3w,aha a za detaljnije informacije nazovite besplatni tel. 0800-NEMAM-NI-ZA-KAFU, a za nastup na Pilama provjerite na www.pazi-ti-glave.com

Živili vi meni sto godina, dabogda crkli nakon stopedeset!!! njami

Post je objavljen 11.04.2006. u 21:50 sati.