Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnbezterrae

Marketing

What am I saying?

Remember this?

Image Hosted by ImageShack.us

Dobio sam tri derivacije!!!! I to iz prve!! Doduše, s odgodom ali 3 sam dobio!!!! Ma ja sam genije, idem odma obarat teoriju relativnosti! Dobio bi i četiri da nisam slijepo pratio nečije tuđe formule i ne razmišljao o nelogičnostima u njima koje kopaju oči a koje moj iq nije uspio svladat! I za ne falit, pisali smo test gotovo uz svijeće, ko u srednjem vijeku. Srećom, ja sam bio uz prozor pa sam hvatao sve fotone koji su do mene stizali. No da je bilo baš tako lako, i nije jer je baš tad oblak crn ko ugljen odlučio pokrit čitavo nebo i zajebavat se s nama smrtnicima koji pišemo tamo neke derivacije! Ali baš me briga, ostale su mi samo funkcije, koje sam NEPRAVEDNO dobio jedan i kad njih ispravim, integrali me mogu poljubit u moju oversized ass!! Nadam se da je Ficula ispravila kompleksne. Ja bi ti to, Fice, rado objasnio ali kad ne znam objašnjavat. Mislim da ne bi uspio objasnit djetetu što je noga a kamoli tebi matematiku. Ove sve silne trice (dvije, čaak) su plod luđe sreće i divine influence, I reckon.
Neću više o školi, rekla mi je Keksožderka da pišem o unutarnjim problemima, emocijama, razmišljanjima.... Nakon dužeg prebiranja po unutrašnjosti samog sebe, pronašao sam (osim par kilotona sala) i činjenicu da se sastojim od nekoliko emocija koje su kod mene rudimentarne. Na primjer, ljubav. Volim svoje roditelje, volim svoju mačku, volim rodbinu (kako koga), volim svoje prijateljice i prijatelje, volim hranu, volim biologiju, NE VOLIM novinarstvo, volim prirodu i volim zajebavat druge. Primjećujete da nedostaje jedna osoba ženskog spola koja bi bila negdje vrlo visoko na listi (poslije mačke). Ja to nemam. Zašto? Zato jer sam izopačeno sramežljiv kad su u pitanju women of the opposite sex (kako kažu u Allo Allo). Ja sam vam od one vrste kojima padne nakovanj na palac i koji isprskaju potencijalnu družicu svojim izlučevinama pri prvom upoznavanju. Jednostavno to ne mogu. Zaboga, PRESTRAVIO sam se kad mi je neka ženska na govorničkoj preko telefona rekla da joj se sviđa moj glas. Meni su se odma u glavi počele nizat slike skorašnjeg vjenčanja, njeno mahnito trošenje na bunde i ogrlice i vlastiti sprovod u ne tako dalekoj budućnosti. I što sam napravio? I giggled and dropped the phone (on my thumb; of course). Da je na mom mjestu bio neki mačo, on bi žensku zbario (kako odvratan sleng, zvuči kao da kuhaš fišpaprikaš) i ona bi rezala žile za njim. Osim toga, previše sam lijen za bilo kakvu obvezu. Pa imam 2 iz zemljopisa jer mi se ne da, ko bi još pazio i na neku žensku???!!! I tako, pustit ću da se ljubav spotakne o mene, makar čeko stotu.
Moji unutarnji problemi direktno se nadovezuju na emocionalni raspon čajne žličice pa na njih neću trošit vrijeme. Ali ima ih i netematskih, o čemu mi se ne da trošit struju pišući (ustanovili su mi na eeg-u da mi je mozak u niskovoltažnom području tj. trošim vrlo malo struje) jer se svode da paniku oko mature, faksa, rastanka s beštijama iz razreda, napuštanja roditelja, odlazak u nepoznato, suočavanje sa seciranjem..... Ima toga.
A što se tiče razmišljanja, ima i toga (u onim rijetkim prilikama kad ne mislim na sve gore navedeno). Recimo, često razmišljam koji nas je k***c netko imo stavljat na ovu jebenu Zemlju da se koprcamo po njoj dok ne pokrepamo? Jesmo li se fakat razvili od jedne jedine molekule dna koja je klala sve oko sebe samo da sebi pribavi za jesti (kao da smo nešto drukčiji danas)? Ili nas je uzgojio neki veliki nadobudni znanstvenik i promatra nas kroz mikroskop kao što mi špijuniramo viruse? Što se događa kad otegenmo papke? Ima li istine u onome što govori crkva o afterlife ili se fakat bezveze potežemo po Zemlji i onda just cease to exist? Ima li u tom slučaju uopće smisla živjeti? Ja sam katolik i vjerujem u veliku većinu stvari koje kažu popovi između skupljanja lemuzine i naginjanja pehara. Zato mislim da bi bilo glupo živjeti samo zato da poslije neđe strulimo i da nas poždere crvad. Znam da će većini ovo bit dosadno, da će vam ić na živce ili da najvjerojatnije niste ni pročitali ni pola ovoga ali morate priznat da vam je bar na milisekund neko od ovih pitanja naumpalo. Evo neću više, ni sam ne znam što mi je bilo, vratit ću se ja sebi standardnom i pisat šund za široke javne mase (ma šalim se!;=). Ako imate što pametno za reć, recite samo me poštedite komentara tipa "matere ti ne seri", "čime se ti baviš" i sl. To i sam znam. Evo, Keksožderko, nadam se da si zadovoljena.


Post je objavljen 11.04.2006. u 18:24 sati.