Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/2bezimenebudale

Marketing

By: B1

waveOvako...kako?? Nema veze...evo pišem ovo na brzinu jer mi se žuri (idem na probu) a vidite da nismo pisali več dugo post pa ono....Evo kod mene niš novo!!

Evo sada idem na probu a sutra je dan D naughty!! Napokon nakon dugog i teškog postojanja naš bend če biti na kupu yes !! Nevjerovatno ali istinito (ako usput neko neš ne zajerolleyes....Dobro tolko o tome!

Evo da se pohvalim da Soad girl bivša fuxa, radi mene izgubila pravo na komentiranje roflroflrofl Ja njoj preko msn-a reko kako nebi ni komentar ostavila ni ništa i tako...i onda ona ako niste primjetili u ovim prošlim postovima je ostavila pun k**** komentara jedan za drugim!! i oni nju optuzili za spamanje komentarima!! I trajno izgubila pravo na komentiranje smijeh Kako sam se ja smijo kad sam cuo!! roflrofl A ona plakala radi toga sta ce morat zatvoriti blog!! nevjerovatnoeek !!

Al dosta i o tome! Napokon zavrsva skola (sutra) ali nazalost samo 10 - 11 dana!! Il kolko vec? Joj kako sam jedva ceko!! Napokon malo slobode!!

I sada u cetvrtak jedan frend radi tulum!! Al on je iso na mjenjam zenu i sada ce taj tulum biti sa kamerama!! STRASNO!!eek Al B2 bi ful htjela ici!! Al neznam....dogovorit cemo se!

Eh... idem ja sada...e da vidi opet novi smajlici....ajd bok mahludmahhrvatskazujonamcornjamipuknucusmijehzalivenzijevblablacerekwavethumbup




Post je objavljen 11.04.2006. u 14:46 sati.