Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lenninzivot

Marketing

zbrkani dani(ma ne fakat, napisala sam ih bez neke logike u redosljedu na papiru)

Ovaj tjedan je bio totalno prosječan. Ah, da osim tekme protiv griffindora, koju smo totalno pre sramotno zgubili!
To je bilo jučer. Draco nije igrao, imao je jake grčeve od nečeg na kaj je alergičan(mislim da je to bila neka otrovna cvjetna pelud). Naravno da smo izgubili, ali nema veze. Svaki dan sam izostajala par sati od nastave zbog treninga. Ja sam bila tragačica, iako sam inače vratarka. Neznam zašto(valjda im je pukla koja žilica u mozgu). Poslje sam otišla u new york. Na mamin zahrjev.(naravno)


Prekjučer, petoga, draco je zaradio 100 bodov! 100! U društvenoj smo slavili! Taj trening, taj dan bio je totalno iritantan! Neville je nekako uspiuo udesizi pola sjedala na tribinama! Valjda mu je čarolija propala ili neka slična glupost. Jadan, sad to sam mora, ručno popraviti. Vilenjaci su bili super raspoloženi i zato je klopa bila super.
Onda je došla delta, s urlojavom !!! to je bila mama:
>>Lena Candy(nemojte se smijat, to je krsno imeL) Vox!!! Mlada damo kako ovo objašnjavaš??? Mislim na tvoju nedavnu avanturicu s alkoholom! Što tebi pada napamet? Kako ti kaniš završiti u tom svojem životu!? Ha Lenna ? kako??? I da znaš, sutra putuješ u New York i točka! Tvoj otac i ja ovo boga mi nećemo više trpjeti! Je l' jasno!?! I, samo za informaciju, sutra ćeš potpisati ugovor s jednom manekenskom agencijom, uglavom dobre su pare, a dobra je i prilika! <<
E koma! Iskreno, agenciji se veselim, kanim se zaposliti u nekom bezjačkom zanimanju. Ova glupa borba dobra i zla me ne zanima. Nema tu dobra i zla. Samo tolerancije i netrpeljivosti.

Ostali dani nisu vrijedni spomena.
Ali danas, dok ovo pišem sam u new yorku. Radila sam danas i novi buk. Fotke su ispale super! Buk je super. Odmah sam dobila posao. Već sutra imam reviju.
Mama se samo izderavala, al ja sam samo odkolutala očima, pa me i na kraju pustila na miru. Super je što sam ponovno ovdje. Našla sam se kod central parka sa jane i lylom. One misle da sam ja dok me nema u nekom luxuznom internatu u europi. Cure su zakon. Išle smo večeras na tulum kod jakea.(jake je jedan tip od tam) bilo je zakon. Inače, ja sam crnkinja(ona slika sa strane dnevnika nije moja prava slika. Sad ćete vidjeti pravu lennu(u boxu). Pplesale smo do jutra. Agentica me skoro ubila, ali suvremena kozmetika je pokrila i te podočnjake.

Foto sesion je dobro prošao, kao i revija. Evo malo slikica:









Post je objavljen 11.04.2006. u 14:46 sati.