Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/imamnoviblog

Marketing

film report

ovih dana stalno visim po kinima (sinestaru) i posuđujem filmove pa ću tu i tamo napisat neki film report i preporučiti neki film vama ili ga ne preporučiti. uglavnom.
dakle:


Bore Lee: ČUVAJ SE SINJSKE RUKE

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Bore Lee je pošten, snažan, ponosan, junački, izdašan i rahao i ne zaboravimo da uopće nije lud i da je strašno pametan mladić koji dolazi u Zagreb da bi pronašao "neke bande ljudi u Zagrebu koje truju drogom tom neke ljude drogeraše u Sinju".na njegovom putu mu pomažu njegov prijatelj Bojan, pustinjski Šaman, Sanja Doležal, neki svećko, neki taksist iz Afrike itd...na putu mu odmažu BANDE INVALIDA, BANDE DROGERAŠA, redari u klubu "Gjuro II", zubati vampiri i vampirice, tigar (koji je kupljen u onom dječjem šopu "Crtić" kakvog ja samo umanjenog imam doma), čudovište, ninja (teenage mutant), dr.Kovač koji truje drogom, liječi i pokapa Sinjane i na svemu zarađuje i izgleda kao Hitler i pogrebno poduzeće mu se zove "Drkovac", neki momci s dredloksima do poda, i ostale bande i čudesna stvorenja...

dok sam gledala premijeru ovog filma u slavnome Sinju negdje sredinom mjeseca kolovoza, Bore Lee je bio preponosan svojom glumom (čak nam je zapjevao). moja Dača i ja smo umrle od, kako bi ona rekla, smija. preporučam film svakome tko se voli smijat ludarama i takvim ljudima. Bore Lee svakih pet minuta objašnjava situaciju u kojoj on "mora uhvatit neke ljude drogeraše u Zagrebu koji truju drogom tom neke ljude drogeraše u Sinju".

zašto je film pomalo SF žanra???
1.) Bore Lee kaže svojem prijatelju Bojanu na glavnom trgu grada Zagreba (Jelačiću): "ti kreni u Sinj autobusom a ja ću pješice jer će mi to bit kao trening, a ti to nemožeš a mogao bi da stopiš to salo, shvačaš?" (takve rečenice govori on svugdje u filmu).i ovaj krene busom a ovaj pješice i stgne prije njega.

2.)bori se protiv čudesnih stvorenja.

special guests: Edo Majka, Sanja Doležal (iz jako zanimljive emisije "Sanja" i predivnog njenog bivšeg benda "Novi fosili" koji imaju predivne pjesme), Kazo (kao i u "Karauli") itd...

soundtrack:nema baš nešto poznato.ali on nešto u pozadini govori "vampiri su Bore minus, a ti si Bore plus.vampiri su kao Amer, a ti si Bore Rus..." (Magazin)



Post je objavljen 11.04.2006. u 13:52 sati.