Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dicasso

Marketing

A ne znam što da stavim kao naslov...

E, pa bok ljudovi. Danas mi je baš savršen dan. Frendica iz razreda slavila 18 rođendan pa su sad svi živi naroljani. Osim mene, naravno. Ja danas nisam bila u školi jer sam išla na natjecanje iz matematike. I najbolje od svega, i nije bilo tako teško. Bilo je 5 zadataka i skoro sam sto posto sigurna da su mi prva tri točna. Ova ostala dva sam vjerojatno zeznula ali nije bed.

Što se tiče onog mog romana o kojem sam vam pričala, nagovoriše me da vam stavim osnovno o njemu. kako mi se neda sad sve od riječi do riječi objašnjavat, stavit ću vam jedan mali tekstić koji inače ide na kraju knjige. Nadam se da će vam se svidjeti. I danas sam dobila pohvalu i sad trebam naći nekoga da mi to izda. Drš'te fige. Vidimo se. Usput, ova slikica vam je sa naslovnice romana koju sam sama napravila. Meni se sviđa, a vi kako hoćete. Pusa...

NAPOKON SLOBODNA
Djevojka Ida je jedna od učenika sa nadnaravnim sposobnostima te pohađa školu za koju zna jako malo ljudi. Učenici te škole ne smiju izaći dok god ne završe svoje školovanje. To dosad nikome nije predstavljalo problem, ali Ida se u jednom trenutku osjeti kao u zatvoru i mora nešto poduzeti...U međuvremenu joj umire jedna od najboljih prijateljica, zaljubljuje se u dečka kojeg je mrzila najviše na svijetu i cijeli joj se svijet okrene naglavačke. Ali na kraju ipak sve dobro završi i zahvaljujući svojoj odvažnosti Ida postaje heroina u svojoj školi i napokon postaje SLOBODNA!

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 11.04.2006. u 12:50 sati.