Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kinotakara

Marketing

Odlučili ste provesti čišćenje organizma.

Koliko vremena možete izdvojiti u Vašem pretrpanom načinu života da bi se fokusirali na program čišćenja tako da provedete cijeli postupak detoksikacije? 24 sata, dva ili tri dana, ili do 10 dana? Faktor vremena je bitan – morat ćete odrediti koliko vremena možete izdvojiti za provođenje programa detoksikacije prije nego što ga počnete provoditi te pripremiti i tijelo i um za nadolazeće iskustvo.



Dobar program detoksikacije ima tri faze – čišćenje, ponovna izgradnja i održavanje.



Tekuća dijeta se tradicionalno zove post. Nije nužno uzimati samo tekućinu, ali nekoliko dana bez krute hrane može biti odlično iskustvo za Vaš organizam. Post sokovima povećava energiju organizma potrebnu za eliminaciju otrova. Svježi sokovi skupljaju mrtve tvari i iznose ih van iz organizma. Postajete svjesniji koja je hrana potrebna Vašem organizmu.



Za vrijeme posta, organizam raščlanjuje i sagorijeva samo one tvari i tkiva koja su oštećena, bolesna ili nepotrebna, kao što su apscei, tumori, prekomjerne zalihe masti i otpaci. Čak i relativno kratak post ubrzava eliminaciju, često uzrokujući dramatične promjene dok se masa akumuliranih nečistoća izbacuje iz organizma.



Znat ćete da se organizam čisti ukoliko će se tijekom detoksikacije pojaviti glavobolje, umor, loš zadah, dijareja ili rane na usnama koji simptomi prate eliminaciju. Probava se, međutim, obično poboljšava odmah kao i funkcije žlijezda i živaca. Čišćenje također pomaže oslobađanju hormona koji stimuliraju imunološki sustav i omogućuju zaštitu od bolesti.




Post je objavljen 11.04.2006. u 10:30 sati.