Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bigud

Marketing

besmisleni snovi

bio sam opet kod doktorice, opet su mi vadili krv, i to malo više im je trebalo za neke posebne pretrage, super, dva put vadio krv u tri dana. I bio na kirurgiji jučer,tj danas u 1 ujutro jer me palac fakat boli i nemrem zaspat od boli, a tablete protiv bolova ne pomažu baš previše. eto tako,a nalaz brisa je normalna flora. pa reko bar našto normalno,al sutra idemo po druge nalaze pa ćemo vidit. zapravo pišem ovo da pročitate kaj sam ja sanjao u ovih 4 sata od kraja rosen do sad negdje. Priča ide ovako,dve su sna:


Dakle,u nekim brdima sam, ne zapravo u brdima al na nekom malo višem mjestu. I nekih 6-7 likova me naganja,ne znam zašto al bježim od njih većinu vremena. I nekak im pobjegnem i dođem na medveščak, tam kod male scene. i čekam tramvaj, ne znam zašto ga čekam kad imam od tamo 3 minute do doma pješke, al ja čekam tramvaj. Valjda da me ovi likovi ne ulove. I kad vidi ono dolazi četvorka, koja tamo ne vozi,a u obliku onih kockastih petica je. To mi ne paše baš u priču. I neka tip muči nekog jadnog debeljucu i nabija mu glavu u staklo,ravno pred mene,na šta se ovaj smije i plače. I izađe on van, taj grubijan sa svoja 3 frenda. Onda vade nekakve jabuke i naranče i dogovaraju se da će mene počet s tim gađat,al ja to kao nisam čuo i otišo sam na drugu stranu. Oni zamnom. Gađaju me s pink lady jabukama, to su vam one iz mercatora, to sam vidio dok su ih vadili iz vrećice. Počinjem trčati. I trčim ja uzbrdo, ne znam zašto sam tamo skrenuo al trčim uzbrdo i ovi me naravno ne mogu stić. I počnu me zvat BOB. i daj Bob stani, razbit ćemo te Bob,al je brz Bob i takve gluposti. I dođem ja na neko imanje i tam se sakrijem u neku cijev,nešto se gradilo tamo. I dođu ova 4 i sad znaju da sam tu negdje,al šta će. I postave oni neku bombu,kaj ja znam i kažu da ću se ugušit u dimu. I odu
E sad ja se izvučem iz cijevi, opće ne znam kak sam stao u nju i dođem do neke ograde. I ovo pukne,eksplodira bomba. I baci me u tu ogradu i pukne i ograda i padnem u neku provaliju. I nekak preživim i onda me zove neki kreten Luka na telefon i probudim se,al se ne stignem javit. uf koji osjećaj.

I odem dalje spavat,i uspjelo mi je.opet sanjam:

Sada sam u nekoj kući,propala neka kuća. U nekoj zabiti gdje žive samo bake u takvim kućama. Al tamo smo mama,brat i ja. E da,imam brata,ne znam kak al ga imam. Neki klinac od kojih 9 godina. A možda mi i nije brat, možda samo glumi, ne znam ne pričam puno s njim. I tak. Neke tri bake iz tog propalog kvarta moramo mi čuvat. Brat i ja. Mama je negdje otišla. E,al su i bake negdje zgibale. Nekak smo saznali da su u nekom diskoklubu. I odemo tamo,i mama je s nama. Ona je nekako uspjela doći tamo s dva auta. Ostavila je bratu mobitel. Zaključala je mobitel u prazan gepek i odvezla se s drugim autom. E i mi sad tamo u tom discu kaj ja znam,tražimo bake. I vidim tam ovi s veslanja. Luka se plače jer je skužio da može više dat u trci i da su mogli ić bolje. Usput je i pijan. I Još su tam neki oko njega,mislim klicper i šmit. I sad dođu neka trojca tipova i počnu mi tuč brat. I dođem ja kao kaj mi tučete brata,pa su mi uzeli moj mobitel i razbili ga. I niko nam nije htio pomoć. Onda su razbili prednja dva svjetla na autu, i gepek i tamo su našli bratov mobitel i njega razbili. I još je malo radio. Mamu smo zvali. I zovemo mi nju i ja oću reć da su nam razbili auto i brata a ona kaže da mora ić i poklopi. Kaže da će me nazvat za 5 minuta. I odemo dalje brat i ja. Ne pričamo ništa. Tražimo tri bake po gradu,on onak razbijen dječak od 9 godina hoda samnom u nekih 3 ujutro po gradu i traži tri bake. I ništa od baka. Dođemo doma i počnemo po našem šrotskom kvartu gdje žive sam bake tražit naše tri bake. Nema ih. Stojimo pred susjedovom kućem kad ono evo njih tri. Mrtve pijane,sve rasčupane. Sam hodaju, i stanem se pred ovu jednu. Zgleda ko ona sestra od Marge iz simpsona,ona niš. Sam me gurnula i bacila u stranu. Strašna baka,al nije moja. I opet ja pred njih tri,i počnem im se derat svašta. Onda je došla mama,a bake su otišle dalje. Izgledale su ko smogovci kad onak hodaju jedan pored drugog,ali je iza ovih baka bila mjesečina. I odhodale su one dalje.






Beni

Post je objavljen 10.04.2006. u 22:53 sati.