Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/heretoday

Marketing

Da se ispričam..

Evo,htjela bi se ispričati zbog mog jučerašnjeg...pa,nazvat će mo to ispadom.Uglavnom,ja se ispričavam,još na početku sam napisala da će ovaj blog biti pozitivan i da ću pisati samo o dobrim stvarima,a više puta sam to pravilo prekršila..Sorite! Malo sam ludzujonutbang

Ali jučer sam stvarno bila rofl i headbang... Nažalost ne mogu reći što je bilo,ali samo obećajem da se ovakvo nešto više neće dogoditi,da ovako banem sa postom koji nema smisla i svi se pitaju što je meni..Pa,imala sam neke probleme i bila jako zbunjena u vezi nečega(zbog toga je bilo puno headbang),ali sad sam to počela sređivati pa mislim da će sve biti thumbup! Morala sam učiniti neke stvari,koje su za mene bile teške,ali neophodne i sad kad sam ih učinila puno mi je lakše!Stvarno mislim da ću odsad biti manje zbunjena,potištena, a da će moji postovi biti puuno pozitivniji i veseliji.No još nije sve sređeno..Morat će se obaviti neki razgovori,ali stvarno mislim će stvari krenuti na bolje!

Jedino što mi je jako žao je to što uopće nisam ni takla gitaru odkad smo je kupili..no Mama je rekla da je ni ja ni brat ne smijemo dirati dok ne počnu praznici,dakle još.. 41 sat,tako nešto...Neću moći izdurat,poludit ću!!Ali kad počnu praznici,bit će svirke..Ja i brat ćemo se izmjenjivati na klasičnoj i svirati zajedno..Ovo će stvarno biti glazbeni vikend!I stvarno jedva čekam da počnu praznici!Dok ovo pišem,u krilu mi stoji knjiga iz biologije,otvorena na probavnom sustavu,jer imam ispit sutra..blabla Da nije ispita,sad bi opušteno pisala,ali sad sam cila napeta i mislin se koliko još imam vrimena za pisati i za učiti,a i obećala sam da ću otići na jedan forum...Evo sad ću,Hrvoje! E,i postavila sam anketu..pitanja će biti iz svih tema,samo sam se sad uhvatila glazbe..Budite tako dobri i popunite je,oćete?
Ajte,sad se moram vratit za knjigu,pa mi ostajte zdravo i veselo,a ja vam se ubrzo javim.Ajte adio!wave

Post je objavljen 10.04.2006. u 21:35 sati.