Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chochoworld

Marketing

Radovi u tijeku

Eto, mama mi se vratila danas kući, a tako mi je bilo lijepo bez nje noćas, da bar malo češće odlazi na dvodnevne posjete didi i baki, bez mene naravno!!
No da se nadovežem na današnji naslov posta, tek što je došla kući dovela je i nekog majstora da nam zatvori balkon, i sada čovjek jadan mora raditi, i vjerujte mi, radi još uvijek, uši mi pucaju, gdje god da se pomaknem sve čujem, osim kupaonice, ali ne mogu se kupati cijelu večer jer ću dobiti plivaće kožice, mislim koža mi je još uvijek smežurana na prstima, a izašla sam prije pola sata van!!
Zbilja žalim te ljude koji ne maju svoje pravo radno vrijeme, mislim ovaj čovjek koji je kod nas inače radi na zagebačkom aerodromu i ima normalno radno vrijeme od 8-16, no onda radi onako privatno bravarske poslove, i tako je zaglibio kod nas. Istina je da će on od toga imati profita i sve je to super, ali kući ga čekaju žena i dvoje djece. Možete mislit kako je njima kad ne vide tatu cijeli dan.
Ja mogu, i dobro se sjećam tog dijela svog života, koji baš i nije bio bajka. Upravo zbog toga što je moj tata, upravo kao i ovač čovjek, radio po cijele dane, mama se rastala od njega.zaliven
Eto sad znate još jedan mali detalj o mome životu...

Da, danas sam se s mamom dogovorila da odmah u subotu nakon regate odem u Pulu!! Jedva čekam!! Napokon!!


To bi vam bilo sve za danas, ja se idem malo probat skoncentrirat na učenje, no uz ovu buku to neće biti lako...

pusa svima!! ciao

Post je objavljen 10.04.2006. u 20:51 sati.