Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Dnevnik 63 - Rok and roll...

Rok je postao virtuoz. Doduse, virtuoz na daljinskom, ali svejedno - stvaratelj i umjetnik. Tata usisava i pere podove, a junacina nalezecki vrti sve od stojedinice do plavog preko Sljemena. samo se stresem kad cujem glas punice i odma sve jos jednom prebrisem. Narodni sam izbacio iz memorije, a dusa me boli sto ne mogu podesit skalu da jednostavno ne svira kiselu seljaciju i ljige.

Kao sto bi rekao Dinko the Dog, Narodni radio je 90% razloga sto muskarci u Hrvatskoj tuku zene a zene kolju muskarce. I obratno...

Anyway, Junior okrece stanice ko veliki i bez greske pogadja gumb za pojacavanje. A tata rinta. Jednog dana cu mu morat promjenit percepciju o striceku s usisavacem koji paradira stanom u boksama i kopiji egipatskog dresa. Ali ponekad ga i hrani!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Miha je na terapiji. Ode kicma. Treba nosit te sestice. Koje odu u trojke kad ih profesionalni dudlac iskasapi. Takozvani Pro-Rok. I jos ti zubici. Ima ih dva i vec idu u kriz. Kad me drugarski zagrize za prst, ostanu mi oziljci ko od kriznog srafncigera. Da ne spominjem bol Mihine bradavice kad je Rokinjo zagrize, strese glavusom i jos je milo pogleda - "zakaj mama urla?". Uskoro cu moc njene odcvikane brade koristit kao post-it i ostavljat ih ujutro zakeljene na prozoru. Da mi je zena neki drugi sisavac, imali bi dovoljno za krizic-kruzic!

Srecom, Miha je uporna, dosljedna i ne popusta (da, u svemu je takva), pa Junior i dalje savrseno napreduje. Trenutno je na 69 cm i 9600 grama. Kako bi tata rekao - sav je seksualan!

Ne znam jel postajem papucar i cendronja ili me lovi kriza srednjih godina, ali se rastopim ko meduza na suncu na Mihine slike. Aj recite! A, a!?
Kralj vec lovi nozurine. Jes da je predebel da bi ih trpao u usta ko ostala djeca njegovih godina, ali bar uspjesno svlaci carape. Najveci je gust slusta zvukove kad ih pokusava dotjerat do usta pa proizvodi zvukove poput Trabanta koji se treba popest na Velebit po mećavi ili tate prije dijete kad pokusava zavezat cipele. Ili, kako je savrseno primjetila Ema (Ema, Marko, hvala za comp!!!!) - Rok se glasa ko pokvareni Floppy disk!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Fanta je napravila dvije najgore reklame u povijesti. Ona dva havajska Navojca i Ko to tamo peva bus i u toj i u hrvatskoj verziji su na granici horora. A posebno me jebu ove za VIP daj nam stari mobitel i kupi na? po istoj cijeni kao i prije. Jel neko pogledao te cijene? Pa nisu nis jeftinije nego prije. Jel to neka dobrotvorna akcija pa poklanjaju nekom te mobitele? Koji penis!?

I one cijene auta koje istaknu na reklami. Novi NSU ili Florida vec od 68.000 kuna. Onda dodjes u salon i kazu ti da je najjeftiniji model 93.800 kuna i to bez klime, felgi, radija, svjetala, prednjih sjedala i mozga. Crkli dabogda...

Inace, prodajem petrolej plavi Clio.
2003. godiste.
1.2, benzinac.
Prvi gazda. I to kakav gazda!
Volio sam ga.
45000 km, uglavnom na otvorenom.
Registracija do 07/2006.
Nije bilo seksa u njemu. Miha to ne voli
Nije slupan. Fali mrvu laka.
5 vrata.
Klima.
Borica ko u prici.
A i vozio ga je Ayrton junior!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Dajem ga u dobre ruke za 6500 eura.
A mozemo se dogovorit i za 48000 kuna.

Golf koji je vozio sadasnji Papa je prodan za 268.000 dolara. A kako ce Rok zabit gol na Wembleyu u produzetku skaricama s centra... Navalite!

Hicaaaaaa... ribafish@hotmail.com

P.S. Bio na koncertu Septice. Utro se. I odvalio od smijeha. Mataković je bog. Odite na njegovu stranu i gledajte tu divotu. www.septica.com
Evo samo par detalja...

Diskografija:

MISLI SVATKO DA SE ZOVEM ZLATKO 1996-Drkšalter Records
KOMŠIJA,EVO VESLO 1997-Drkšalter Records
VOŠ D DIŠIS 1998-Drkšalter Records
SIDAŠ SAM ŽENO/ODO U PEDERE EP feat. revijalni orkestar Mićke Tataroglua 1998-Drkšalter Records
TRI SULARA SU (SEPTICA LIVE) 1999-PGP Štukatura disc
E MOJ KONJAKE,JESI TEŽAK 2001- PGP Štukatura disc
NEĆEMO PROMJENE 2000- PGP Štukatura disc
SVE U DONJI VEŠ-BEST OF 2001- PGP Štukatura disc
DA JE BABA MUŠKO;ZVALA BI SE DUŠKO 2002 - Rilinja ton
NIŠTA KONTRA TITA-splet revolucionarnih i kontrarevolucionarnih napjeva(UTVRDO I UMEKO EDIT)- 2002-Krvnjača fon
GOVNO MRTVE BABE-maxi single, Jugoton, 2003.
ČIPŠI KARI SPONZOURIZAR PLJEŠTE INVALJID- Dupli album,Rilinja ton, 2003.
KUPUS SALATA- DVD, Orfej-HRT, 2003.
Kuschel rock,Vol 1 -Bumušku Kušlu-solo album , Drekzitate ton,2003.


Post je objavljen 10.04.2006. u 19:23 sati.