Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Političari modernog kova

Kako se radi novinarski posao najbolje demonstriraju novinari radija 101 i to u emisiji „Zagrebački odrezak“ koja ide svaki radni dan u 18:35. Samo u toj emisiji možete čuti naše proeuropske političare u njihovom punom necenzuriranom sjaju.

Tako se primjerice danas moglo čuti kako predsjednica gradske skupštine grda Zagreba, Tatjana Holjevac, ima problema s čitanjem osobnih imena ili recimo izgovaranjem riječi „otorinolaringologija“. Ako je Tatjana tako dobar čitač, mogu si samo mislit kako to izgleda kad joj dopadne čitanje kakvog prigodnog govora.

Osim Tatajane mogli ste čuti i Milana Bandića kako stručno konstatira da se u tri mjeseca mogao izgraditi najveći toranj na svijetu visok 508 metara. Ili pak Bandićeva oštroumna konstatacija da se niš' neće vidjeti od novog gradskog wc-a jer je ukopan u zemlju, da bi netko mudro objasnio Mikiju da će vidjeti oni kojima će biti sila.

Mogli ste čuti i glavnog čovjeka zagrebačkog holdinga, Slobodana Ljubičića, kako doslovno kaže za sebe da ne zna u kakvom je bio stanju kad je tražio povećanje cijene usluga ZET-a jer da se on zalaže za smanjenje istih (nakon što mu je to Bandić naredio).

Bilo je tu još mudrih izjava, ali tko će to sve zapamtit u tako malo vremena. Najtragičnije je što apsolutno svaki zagrebački odrezak vrvi svježim umotvorinama gradskih predstavnika. Sramotno…

Post je objavljen 10.04.2006. u 19:08 sati.