Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ramasport

Marketing

KRATKI PREGLED SPORTSKIH ZBIVANJA ZADNJEG VIKENDA

Uspjeh naše košarke ovog vikenda je bio polovičan. Najprije pozornost zaslužuju naše košarkašice koje su pobijedile u prvoj utakmici doigravanja za ulazak u prvu ligu BiH. Košarkašice Rame su u nedjelju u sportskoj dvorani u Prozoru imale odličan nastup i bile su za nijansu bolje od košarkašica Županjca iz Tomislavgrada, rezultat je bio 67:60.
Uzvratna utakmica je tijekom ovog tjedna (u srijedu) u Tomislavgradu. Ukoliko tada izgube i rezultat se poravna na 1:1 dobivenih utakmica, igrat će se odlučujući susret ovdje u Rami jer su naše košarkašice bile prve na tabeli i time stekle prednost domaćeg terena. A to će biti 17. travnja (uskrsni ponedjeljak) u 17 i 30 sati.
A tako uspješni nažalost nisu bili naši košarkaši. Izgubili su od momčadi Čapljine rezultatom 94:72. Košarkaši Čapljine su dosta ozbiljnije ušli u susret, na početku su odmah napravili razliku i tako su utakmicu vodili i priveli uspješno kraju.
Na utakmici jedino osvježenje su bile mlade plesačice kluba. Na svakoj minuti odmora i tijekom poluvremena su utrčavale i izvodile svoje plesne točke. Što je publika jako dobro prihvatila i pohvalila, jer to je ipak rijetkost u košarkaškim klubovima BiH.

Nogometaši Rame su jučer na gradskom stadionu u Prozoru odigrali utakmicu 20. kola protiv Šujice. Derbi začelja je ipak dominantno pripao momčadi Rame. Pobijedili su dosta slabu momčad Šujice rezultatom 7:1.


Post je objavljen 10.04.2006. u 18:38 sati.