Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/miagoaway

Marketing

Prošao je vikend, prošlo je ok, nisam previše jela (nisam ni malo:)) ali zadovoljna sam. Moram se malo priviknuti da manje jedem,makar je to vikend "opuštanja",tek tako da se sredim do ljeta. Inače, Jess52 pitala si kolko sam visoka-169. Zanimljiva brojka:) Da, izgledam dosta mršavo mada imam tih nekih strateških mjesta na kojima bi htjela izgubiti par cm. Samo nažalost, ne možemo mršavjeti baš tamo gdje bi htjeli pa onda često mršavimo baš na krivim mjestima. Meni ugl. svi govore kako sam mršava jer imam stvarno mršave noge, ko 2 čačkalice, pa vide valjda to uglavnom; samo šta imam malo viška na trbuhu i rukama(po sebi) pa to želim skinut/učvrstit/nešto...
Gledam ove slike od savršenih manekenki, mršave su a sve im je raspoređeno kako treba; menio kad smršavim najviše pate obline a najmanje odlazi baš ono šta mi smeta. Zato i jeste mršavljenje tako relativno;a vježbanje dobro dođe. Pogotovo drastične dijete kad si mlađi;kao šta sam ja bila kad sam ih provodila. Pa sam si sjebala cijeli organizam, poremetila stvari, psihički otišla malo kvragu:) Zato sam protiv tih drastičnih dijeta u mladosti; makar su mi prije svi to govorili nisam slušala i išla sam po svome;a tek sad vidim kako se to odrazilo na mene. Iz vlastitog iskustva. Al dobro, nisam tako loše ispala na kraju, mada se nekad kajem zbog te prošlosti. Nema veze; ako gledaš iza sebe, nećeš vidjeti kuda ideš. Tako da...dosta o prošlosti.
I da, šta se tiče manekenki, ne vjerujem da te slike nisu prošle retuširanja i da većina tih manekenki nije prošla svakakve operacije. Jer, da nisu, nebi ni bile tu gdje jesu. Zašto se želimo poistovjećivati s njima? Neznam...nekad razmišljam o tome zašto ja toliko nekad želim izgledati savršeno, pa se mjerim s tim manekenkama...zašto? Pa ja nisam nikakva manekenka! Nitko od mene ne treži niti očekuje da tako izgledam! Nebi ni trebala tako izgledati, nit ću moći tako izgledati. Trebam samo izvući ono najbolje iz sebe i ostvariti svoj vlastiti potencijal. Jer sam drugačija;nisam niti jedna od njih, nego sam JA. I na tome treba raditi.
I da, Angie, ono je progovarala vjerovatno brojka 53:) ono, u stilu, želim skinuti tu kilu ali za vikend mi to nije nikako omogućeno:) Al to je više bilo u šali; ne opterećuje me to toliko. Još se uvijek nisam izvagala, to ću sutra.
Idem sad, moram na fax;ispit sam prošla:); pusa velika svima, drago mi je da čitate ove moje nebuloze:) i samo se držite i bit će sve ok!PUSA

Post je objavljen 10.04.2006. u 11:37 sati.