Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gejsa

Marketing

Dobar dan, izvolite

.... a zapravo je večer. Ali mi se ne da prešaltat. I ovo "izvolite"..... ma u principu me ne zanima kaj trebaju. Ali, jebi ga, posao je to. A da je zanimljivo, ne bi se zvalo posao. U najmanju ruku ne nakon 6 godina. A ja nemam ni dana staža. E, al to su sad već frstracije prvog reda. Nećemo o njima. Možemo eventualno o tome da idem doma za sat vremena. Jupi.
Nemam energije za glasno izražavanje osjećaja....
E, sjećate se onog mog lika kaj je kao predooooobaaaaar?!?!!! I kaj se meni ne sviđa, al kao trpit ću ga? I kao dosadno j esimpatičan. Da. Vidite, zanimljivo je to ispalo.
Sad na kraju sam ja zagrijana za akciju, a mladi gospodin me drži na čekanju. Nemre on sad u vezu, al super sam ja, budemo mi, al ne baš sad. Naravno, svaka suvremena žena će znati da je to ispalo tri put efikasnije barenje od onog očitog. I taaaako.....
Ali, ja sinoć pukoh. Skupilo se svega. Osjetila se nemoćnom. Onak, na pet polja u životu mi neki kurac ne valja.... krivo ide. Ovaj posao za početak s kojeg ne mogu zgiljat niti mu promijenit uvjete...... i tak još brdo toga. I onda me taj osjećaj nemoći i nesposobnosti i slabosti ulovio........ i gledanje u strop......... i onda ono tipično žensko jecanje............ i pljuga za pljugom......... i onda se trgnuh. Ja nešto mogu promijeniti!!!
Mogu iz života maknut frajera koji je bio zanimljiv 2 tjedna, a naporan je već 5............ i nikad nema vremena......... a ja ko tuka blejim u mobitel. Čekam poziv. I depiliram se svaki dan. I pazim da ne obučem one hlače u kojima mi dupe ko ormar. Jer možda je baš to dan naše kave!
Ma nabijem ga ja nakurac!!, reko bi moj Benković. Odlučila stati na karj tome. I napisala mu SMS da nemrem ja to..... da ga malo imam, malo nemam i da nemrem ja to tak. Nakon toga sam se preporođeno osjećala. Onak, ko nova ja. Neš sam pomakla...... neš je po mojem. Bravo ja!! Nema više nemoći!!
A onda sam danas ujutro shvatila da se takve stvari ne rješavaju SMS-om. To je vrlo bezobrazno i tupavo na kraju krajeva. Zovem sad da se ispričam. Ne za tekst. Za način. Zovem i drugi put. Al ne javlja se. Jebi ga.

Post je objavljen 09.04.2006. u 20:04 sati.