Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/smallworld

Marketing

Jeste li sretni?

waveJeste li sretni?Ako niste, evo savjeta , a ako jeste povecajte to na maksimum..

Ovo je plan kako postići maksimum.

1. Volite život koji imate
Osobe koje vole ovozemaljske stvari kao što su ljubav, obitelj, prijatelji... sretnije su od onih koji žude za slavom i bogatstvom..

2. Hvatajte trenutke
Od čega vam srce radosno zatreperi? Ispunite život običnim zadovoljstvima i bit ćete sretniji na duže staze, kaže dr. David Lyken, genetičar sa Sveučilišta u Minnesoti.

3. Navijajte za sebe
Nezadovoljstvo se često javlja kad od sebe očekujemo previše ili premalo. Nužni su nam rad, ali i predah. No ne treba precijeniti vlastite mogućnosti. Veliki izazov donosi nam stres, a premali dosadu.

4. Ne pitajte “zašto ja”
Kad nešto krene loše, obično kažemo: “zašto baš ja?”, ali to nas dublje gura u provaliju.

5. Mislite na druge
Usporedba s onima koji žive bolje od vas izaziva zavist i nezadovoljstvo, ali ako se usporedite s onima koji žive lošije, porast će vam samopouzdanje.

6. Budite raspoloženi
Istraživanje je otkrilo da su svi na poslu sretniji kad se slažu s kolegama i kad dio dana provedu šaleći se zajedno.

7. Volite svoje bližnje
Istraživanja pokazuju da skladan i dug brak osigurava isto onoliko sreće kao i poveća ušteđevina. I ne zaboravite grliti djecu i prijatelje – brojne studije pokazuju da su nježne, ohrabrujuće veze najvažnija komponenta sreće.

8. Pružite ruku u nevolji
U osoba koje rado pomažu drugima stvara se gotovo euforično stanje, obnovljena im je snaga, smireniji su i zadovoljniji. A to su detalji od kojih se sastoji sreća


Cursors



mahmah

Post je objavljen 09.04.2006. u 19:07 sati.