Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/billkaulitz4ever

Marketing

Interview with BILL:

Priče govore da si veliki romantičar! Istina ili laž?

Bill: Da, istina je. Imao sam nekoliko cura, ali veze nisu trajael dugo...ali drugačiji sam od Toma, meni je stalo do cura.

Hm, vjerojatno si onda omiljen među curama?

Bill: Pa, nemam problema s curama, ali omijeljen ? Pa, prije nego što sam postao popularan nisam bio omiljen među curama.....

Kada Georg i Tom dovedu gomilu cura dali ostaneš cool ?

Bill: Evo da vam objasnim situaciju. Dođu 7-8 uplašenih cura. Prvih sat vremena, cure stoje u kutu i grizu nokte. Tom and Georg intesive flaunt (??) pa se pola cura naljuti i ode a ostala polovica ''throw oneself on one's moment''. But don't be deceive. Od 19 cura spavaju samo s jednom. They exaggerate (?).

Slažeš li se s bratovim ponašanjem?

Bill: Ne, ali moj brat je takav, nikada neće nekoga poslušati ili neće uopće poslušati neke savjete. Radi ono što hoće no on ne zna kako se ponašati rukovati (?) with consequences.

Na primjer, dali ga znaš spasiti od neke ljute cure ili roditelja?

Bill: Pa, od cura, da. I onda te cure počinju gledati mene kao da sam ''pprinc na bijelom konju''; te se cure zaljube u mene! Jednostavano kada sam ja pity (?) s njima. I Tom nema problema s roditeljima tih cura. Pa, ako spavaš s rock zvijezdom reći ćeš to mami!?

Imaš li curu?

Bill: Ne.

Vidim li to tužan pogled u tvojim očima?

Bill: Pa razmišljajući , volio bi imati curu... ali teško je naći nekoga tko nije s tobom....ne znam.... samo zato što si zvijezda ili tako nešto. Nešto najljepše je čovjeku naših godina izaći sa date sa zgodnom curom...ali mi imamo a owerfilled koncert svaki drugi dan, ali ja mislim , to nebi trebao biti faktor zašto je netko samnom!

Odvajaš li dovoljno vremena za svoje fanove? (nisam siguran dali to to znači
Do you branch off enought time for your fans? )

Bill: Nažalost ne, ali nadam se da hoću.

Dali si imao neke čudne ponude od svojih fanova?

Bill: Pa da, puno njih. Svaki dan dobivamo pisam u kojima su tange i grudnjaci, neću ni spominjati da nam šalju i svoje shag sa svih dijelova tijela, a isto i slike u različitim pozama. Usput molim te cure; prestanite nam slati takve vrste pisma. To je odvratno! Tomu se to sviđa , ali ako je njihov cilj da postanu moja cura then noone nemoj te mi slati tange jer NEMATE ŠANSE, NIKADA! MOLIM VAS prestanite! Ljubavna pisam i videii, prezentacije ( šta god da im to bilo ), recitacije i jednostavna pisma ''obožavam te'' su super i volim ih dobiti ali ali ostale stvari su previše.

Hm...you are fairly moral?

Bill: Ništa posebno, ali....takvih je stvari previše.

Vjeruješ li u pravu ljubav?

Bill: Da, vjeruje u onu pravu iskrenu ljubav i sudbinu. Negdje je ona prava i samo je pitanje vremena kada ću je upoznati. Ali do tada neželim just to wait. Život je samo jedan.

And just what I want to ask you is what you had to send for your fans? ( ovo pitanje je prekomplicirano da ga moj mozak prevede pa bute čini mi se morali sami)

Bill: Oh, oprosti. Well, life is to live one's life.


Post je objavljen 09.04.2006. u 18:45 sati.