Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xxxkc

Marketing

OBAVIJEST

Budući da se primjećuje da imate problema sa išijasom,kostoboljom,glavoboljomheadbang i drugim bolestima,pozivamo Vas radi spaljivanja.burninmad
Naša zajednica ne može od Vas očekivati nikakve koristi,pa ste automatski potoali pod član 7.stav 3. Zakona o beskorisnim osobama,pa se morate odmah,a najkasnije u roku od 10 dana,javiti Republičkom Krematoriju u Zagrebu,kod peći br.2,vrata br.5-desno.
Odmah morate prestati s konzumiranjem alkoholaparty,jer postoji opasnost od eksplozije pri spaljivanju.
Isto tako potrebno je da svoju vodenu glavu temeljito ispraznite,da nam ne uhasite vatrupuknucu
Na spaljivanje se javite po mogućnosti okupani i odjeveni uČISTO.Naročito pažnju obratite na svoje noge,jer naše peći nisu programirane na veliki smrad.
Molimo Vas da sa sobom ponesete naramak drva,torbu ugljena,lonac za čvarke i jedan za kosti.Ukoliko predhodno platite poštarinu,Vaši će ostaci biti poslani u tvornicu umjetnih gnojiva na daljnju preradu.
Ovaj dopis vrijedi i kao odjava matičnom uredu,a također i pogrebnom zavodu,ako bi Vas optužili da im kvarite godišnji plan ukopa.
Ako ste ovaj dopis pravilno razumjeli,shvatit ćete da Vas našom dobrotom možemo pretvoriti u prah i pepeo,umjesto da Vam iz nosa raste trava.
Ako ne ispunite ove uvjete i zahtjeve,protiv Vas će obližnja stanica policije poduzeti određene pravne i zakonske mjere,te ćete biti nasilno privedeni.


MOLIM DA OVU OBAVIJEST UVAŽITE






E A SAD KAJ SE DOGODILO DANAS:

-u subotu vjutro sam išel u školu jupiiiiiii!!!!!!!!!!!!!
-dok sam došel doma juril sam na turnir,di su me oni seniori pa skoro ubili,a ja sam bogec junior
-e a sad legendarni dio,LUKAČIN je slavil rođendan,i kod njega je bilo tak jebeno da vam to nemrem ni opisat,e nažderal sam se tolko da mjesec dana nemoram ništ jest
-i to je sve ukratko,ne da mi se više pisat,e da pozdrav DR. DD-u,hvala na vožnji doma





Post je objavljen 09.04.2006. u 02:01 sati.