Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/foolishgames

Marketing

Šta jest, jest!

-Najprije osjetiš kako se krevet trese pa počinje da škripi, pa srce počinje da lupa, žena počinje da vrišti a onda vidiš kad prsne! SREĆOM KOD NAS NEMA VULKANA!
-Svako rješenje rađa novi problem. Murphyev zakon
Iz priloženoga na početku je sve jasno! Neman ništa zanimljivo za pisat... Je da nisan odavna ništa pisala, ali to je zato šta neman šta! U prošlemu postu san pisala o filmu EGZORCIZAM, a zadnji film koji san u kinu pogledala je FRKA S DICKOM & JANE! Je da glumi Jim Carrey (valjda se tako piše) ali film nema ni sliva Z od zanimljivosti, a o humorističnosti neću ni govorit! To je bila ura ipo vrimena uzalud potrošena života! Zato je savjet: AKO NISTE POGLEDALI TAJ FILM, A IMATE NAMJERU NEMOJTE DA VAN PADNE NA PAMET!!!!!! Radije onda pogledajte TELEBATUSE ili kako se ve zovu! Myspace layouts

Myspace layouts


Ajde bar su sa praznici ako ništa drugo!!! Ali ja gren u Rijeku!!! A ne gre mi se baš... Neman tamo nikakvu ekipu! bang Šta da ja tamo radin?! A jedina mi je utjeha šta će tamo za praznike maybe po i Irena, Ana i Nikola! Ajme... A baš mi se ne gre! Tila bi ostat doma... Moji gredu u Opatiju, a ja bi tribala ostat u sestre u Rijeci... A da me bar puste da ostanen sama doma! Ali ne puštaju! Ma jooo... A eto šta je tu je! Govore da je svako zlo za neko dobro, ali ja ne vidin šta je odeka dobro! Šta da radin u Rijeci?!?!?! Ma... Ajde ČAJO!!!!

OPE NEŠTO NE VAJA SU OVIN BLOGON!!! AJME... OVI SMAJLIĆI I SLOVA I BOJA... A TO NI NIŠTA NOVA... MA...


Post je objavljen 09.04.2006. u 13:47 sati.