Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing



Snovi šareni :)


Sanjao sam da sam ubio čovjeka. Dapače, dvojicu.
Izgleda da sam u snu tipu ukrao troje hlača i da me je taj pronašao jer sam obukao jedne njegove najneuočljivije hlače. Pa sam ga ubio jer me je našao.

Čitava radnja se zbiva ne nekom mjestašcu uz obalu, gdje se policajci zovu karabinjeri, gdje je ugodno toplo i gdje su svi opićeni - npr u turističkoj agenciji putokazi prema pojedinim depandensama su urezani na koru kruha! Evo vam ideje za umobolnicu: Uzmete veliki okrugli kalnički kruh, prerežete ga na pola i ostavite da stoji na jednoj polovici. Onda oštrim nožićem izdubite putokaze, obavjesti i slično i stavite da vam to stoji na prijemnom pultu :D

Dakle, ti karabinjeri su predvečer svakodnevno obilazili sve plaže u mjestašcu ali samo zato da naplate kazne od neopreznih turista koji puše na plaži ili bacaju papiriće. Čim sam to shvatio pohitao sam prema svojoj torbi koju sam ostavio svojem društvu na čuvanje. Prekasno. Karabinjeri su već došli i kad su vidjeli kričavo zeleno naranđaste hlače odmah su ih povezali sa ubijenim tipom. Naime, tip je odmah obavjestio policiju i angažirao privatnog detektiva da mu nađu hlače. Vjerojatno je u snu bilo i nešto važnije uzeto sa tim hlačama, nekako mi se čini da nisam ni u snovima tak blesav da nekog ubijem zbog troje hlača :)
Vidjeli su mene i pitali čija je to torba. Prvo sam pomislio da zaniječem, ali sam shvatio da bi ostatak mog društva, čak i da me zaštiti znao da sam ubojica. Rekao sam im da je moja.
Pitali su me da izvadim hlače, izvadio sam to dvoje hlača i pokazao im treće koje su bile na meni.

"Kupio sam ih od nekog čovjeka u gradu." rekao sam.

Priveli su me, ispitivali i pustili - njihova najveća greška. Otišao sam u najcrniji dio grada i pronašao svoju iduću žrtvu: narkića koji je toliko ogrezao u heroin da mu nije bilo nazad.
Nabavio sam posebno čistu drogu i 'zlatnim šutom' poslao sam momka u vječna lovišta. Usput sam mu u đžep stavio neki nožić za koji sam rekao da smo se trampili.

Tu nije kraj: privatni detektiv je sa svoje strane kopao i pronašao neki skoro pa kompromitirajući materijal. Nisam imao izbora i zaveo sam ga iako nisam gej niti je on gej. Jadnik je stalno ponavljao da bi, da me ne voli toliko, mislio da sam ja ubojica :D


A onda sam se probudio :D Jedvo čekam noć kad ću sanjati da sam poludio, to će tek biti šareno :-)))

Post je objavljen 08.04.2006. u 12:43 sati.