Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kisnapraforgo

Marketing

2. bolnički dnevnik No.3

Dobro jutro ljudovi...
Nemam šta pisati, zapravo.. Ovdje, kao ii drugdje, pretpostavljam je vikend :) Samo što se ovdje, za razliku od drugdje, vikendom ništa ne događa... Ili događa, ovisno o raznoraznim krvnim zrncima, pa jednostavno konstatiram da se meni ništa ne događa... Vani je i dalje proljećasto, narcisi su još uvijek u onom istom vrtu gdje su bili i jučer, a ja u istom krevetu... Monotonija, prokleta monotonija... Al bar internet imam... E da... Ovisnost. Možda ipak samo ubijanje vremena, ko bi li ga znao... Očekujem neke posjete danas, i očekujem da bude zabavno, ou jes.

...pogledaj samo šta nam rade, na karti Neba mi smo tačka...

Ne znam otkud mi sad taj stih, al eto, tu je...

Zasad bi još samo Jednoj Divnoj Djevojci i na ovom mjestu poželila jako sretan rođendan ;)

EDIT: Doktorica u viziti me pitala idem li danas negdje van na ručak... Što me nije jučer pitala idem li danas van na ručak, da si organiziram neki "van ručak" pih... Al dobro, okej mi je tu, ne žalim se, uopće. Još samo da ručak bude jestiv hihihi :)))))

EDIT 2. :
Koji diiiiiiiiivan dan... Bila mi je Ofca i šeeetale smo! Čak do Importanne galerije! Vrativši se u bolnicu, kad sam se već presvukla, srela nas doktorica u hodniku i pita jesam li cijelo vrijeme tu il sam se prošetala do kantine... rekoh "Prošetala sam se!" a sad do kud, nije bitno...
U svakom slučaju, jako divan dan :)

Post je objavljen 08.04.2006. u 09:23 sati.