Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vinkovci

Marketing

PRAVILNIK RADA ZA UREDSKE PERSONE - Vanzemaljac

Naš novi drug član poslao nam je ovaj nadahnuti pravilnik, a mi Vam ga sa užitkom prostiremo. Čitajte i uživajte! (redakcija REPUBLIKE VINKOVCI). Živijoooooooooooo Vanzemaljac


- Ovaj pravilnik sastavljen je i stupa na snagu odmah,momentalno i istoga trenutka radi zaštite uredskih djelatnika,njihovih prava,zdravlja i svega od čega i koga su ugroženi.

- Bili su ugroženi ali zahvaljujući ovom pravilniku njihovim mukama došao je kraj a pravilnik pravde rada možemo ga i tako nazvati promjenit će im život i vratiti osmijeh na tužna ispaćena lica i dostojanstvo koje do ovoga trenutka nisu imali.

- Djelatnik na radno mjesto dolazi kada se naspava,ne prije jer umoran ne može dati puni doprinos na radnom mjestu.

- Pri dolasku sa automobilom na radno mjesto ako njegove radne kolege ili kolegice nisu još došle na posao djelatnik je dužan parkirati automobil na parking poduzeća poprijeko,tako da njegov radni kolega koji dolazi na posao i koji također kasni ali dolazi kasnije od vas nema gdje parkirati svog limenog ljubimca.

- Ako ste kojim slučajem zatekli automobil (nov tek kupljen......šupak odakle mu novci) od radnog kolege ili šefa da je došao prije Vas izvucite mu športsku liniju ključem(što dublje to bolje) sa obje strane preko cijelog auta i potpišite na haubi ime kolege iz drugog ureda radi podizanja radne atmosfere i učvršćivanja prijateljstva među radnim kolegama.

- Pri ulasku u zgradu ako vas portir ili kolega pozdravi nešto promrmljajte i pozdravite ga diskretno sa istaknutim srednjim prstom.

- Pri ulasku u ured izvalite se na fotelju predahnite,popijte kavicu sok i nešto ljuto prelistajte dnevni tisak i malo proćakulajte sa kolegicama i kolegama o sportu i sex-u.

- Pošto ste se oporavili i malo okrijepili nakon burne i neprospavane noći sada lagano napravite dnevni raspored rada ali ništa ne radite jer trebate prvo doručkovati.

- Na doručak otiđite u obližnji restoran na drugom kraju grada.

- Savjetujemo Vam da pođete sa radnim kolegama tako da uz doručak možete razgovarati (ne o poslu) o nogometu,sex-u,politici,tračati a po potrebi i zapijevati.

- Pjesma će vam dati snagu da se možete vratiti do 12 sati raspoloženi i orni za posao i da startate punim gasom...... Juhhuu ožeži.

- Prije nego što počnete sa radom nakon što ste se raspoloženi i raspjevani vratili pogledajte u pdsjetnik da "slučajno" nemate što privatno obaviti u gradu jer kada ste u radnom zanosu možete zaboraviti obveze koje morate obaviti.

- Poslove u gradu polako obaviti da se nebi morali vraćati ali pokušati doći do 14 sati.

- U međuvremenu provjerite mobitelom dali Vas je netko tražio u poduzeću(normalno ako ikoga ima).

- Ako se niko ne javlja još bolje možete usput popiti pićence da nebi prerano došli u poduzeće.

- Gradska prometna gužva smoriće Vas a u ured će te doći totalno iscrpljeni i sjebani i u takvom stanju prvo se zavalite u fotelju,raspalite klimu da Vas osvježi i nešto popijte.

- Atmosfera u uredima došla je do usijanja svi su se vratili iz grada puni utisaka i praznih džepova.

- E sad bi mogli popiti i nešto konkretno prije nego se pođe kući, zaslužili ste kakav lud i naporan dan.
Neponovilo se.



Post je objavljen 08.04.2006. u 00:00 sati.