Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novembar

Marketing

Za Tihy....

Danas je 18. rođendan jedne od meni najdražih ljudi na svijetu i moje jako drage frendice Tihane. Slavi velikih 18! Zato joj danas posvećujem ovaj post. Neću puno pisati i mudrovati, želim samo u nekoliko rečenica, premda je to nemoguće, opisati koliko mi je drago što je poznajem i što je dio mog života. Upoznale smo se prije 3 godine, na početku našeg srednjoškolskog obrazovanja, i dobre smo od samog početka. Ne mogu reći da smo slične, ali imamo neke zajedničke interese, a i obje posjedujemo neke ne previše poželjne osobine. Nemojte misliti da se radi o nečemu lošem, ali obje posjedujemo talenat za nevolju, koja nas prati svuda. Ako ste u društvu s Tihy i sa mnom, možete biti sigurni da ćete doživjeti svakakve (ne)zgode i nasmijati se do suza... Tako smo kroz ove tri godine imale svakakvih iskustava: mnoge neugodnosti na kasi u Konzumu (robna kuća Poreč, redovite smo mušterije, posjedujemo i K-plus card), zgoda u Zagrebu s importanne manijakom koji nas je želio dokrajčiti, nedavna biciklijada Stancijeta-Novigrad, gone with the wind u Umagu pred publikom u Felizeu, udarci i padovi u Delfinu, a naravno ne smijem zaboraviti i blatno istraživanje novigradskih vinograda i još puno, puno toga... Mnogi od vas neće znati o kakvim se to zgodama radi, ali čitateljstvo na koje trenutno ciljam će vrlo dobro znati. Da ne duljim više, reći ću još samo da joj želim sve naj, naj i ispunjenje svih želja, i naravno još jednom SRETAN ROĐENDAN! Velika pusa. Nemoj se ljutiti zbog ovog posta!
Sutra idem u Umag kod Tihy, vraćam se doma u ponedjeljak pa vas zato pozdravljam pošto uzimam mali break od interneta, blogova, kompa i kako Tihy smatra, od trošenja dragocjenog vremena. Uživajte u vikendu.
P.S. Svim maturantima SŠ Mate Balote (gimnazijalcima & ekonomistima) želim da sutra provedu nezaboravnu večer, i svim ostalima koji će prisustvovati toj zabavi želim dobar provod!wave

Post je objavljen 07.04.2006. u 20:21 sati.