Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/demijan

Marketing

Još dolazim k sebi

i 5 dana nakon koncerta još nisam sasvim svoja. Još se nikako nemogu naspavati. Umor i iscrpljenost dali su svoje, a i tempo ovog tjedna nije baš bio lagan.
Veselim se Malcu, istina jučer sam ga dočekala jedva gledajući, i koliko se god trudila da ne zaspem, nije mi uspjelo. Tata se morao snalaziti s njim jer je mama bila u knock downu. Koliko sam ujutro vidla, dobro se snašao thumbup Malac u piđami, presvuče, nahranjen, a pola toga se sijećam kroz maglu. Svako malo sam se budila i govorila: "treba ga presvuć", i tup na jastuk, "daj mu napravi nešto za jesti", i opet tup na jastuk... i tako nekoliko puta, možda i više, još nisam čula verziju tate... dead

Sanjala sam Loreu, nemogu se točno sjetiti u kojem kontekstu, no znam da je bila mala Mišica sa Demom "negdje" kiss


A koncert? smokin
Koncert je prošao jako dobro. Iznenađujuće dobro, obzirom da smo prvi puta radili takvo što, obzirom da nam početak dana i nije baš bio savršen i planirano dobar. Obzirom da smo očekivali više ljudi, dobro je prošlo. Divna je ekipa došla, bez bojazni su ljudi mogli bosi plesati po Tvornici, a time se baš nemože puno izvođača pohvaliti. Vrištanja iz prvog reda (hvala drage mame), i hvala svima koji su se odazvali koncertu i ovoj akciji.
Čak smo i skombinirali da i moja mama dođe, a dida bude Demova čuvalica...

Jučer sam iznazivala i sve ljude s kojima sam kontaktirala vezano uz koncert, i svi od reda su oduševljeni ekipom i entuzijazmom nas malih ljudi. Znam da se opet možemo njima obratiti ako bude potrebno, i kad bude potrebno. A to je ono što je najvažnije. Veze i poznanstva i kontakti koje smo stvorili cijelim ovim projektom.

I sad se još uvijek pitam zašto sam tako malaksala, a kad se sjetim da od 10 ujutro do ponoći nisam ni stala niti sjela, recimo nut da mi je jasnije, no trebala sam to prvo izračunati da bi mi bilo jasno, i nije mi žao. Niti sekunde.

Kao što je to rekao Namu onaj koji tamo nije bio, nažalost, nemože se prepričati, jer je sve bilo u emocijama, a one se prenose kontaktom, a ne tipkanjem riječi po tastaturi. Ja vam to nemogu objasniti. Naravno, i ono najbitnije i razlog zašto smo sve to radili, klincima smo pomogli, dali svoj dio sebe i omogučili im malo lakši dolazak do potrebnih aparata i svega drugoga.

Možda njihove riječi mogu bolje prepričati sam koncert, pročitajte i pokušajte stvoriti sliku...
Caimán Verde/
Salsa Croatia
Big Mamma
Namu
Sma.t
Karla B.


Veselim se vikendu, miru, i laganini spremanju veša, kuhanju, šetnji bez žurbe doma, bez cajtnota, bez nervoze i panike. Bit će to prvi takav vikend nakon dugo vremena.

Ugodan Vam svima vikend!
A ja ću uživati sa svojim Malim Princom i obitelji wave




Post je objavljen 07.04.2006. u 10:34 sati.