Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/testralfan

Marketing

Nastavak br.2

Krenula sam na Vallery.Ona ustukne.

Vallery:Shikoku.....je si ti dobro?
Ja:.......Vallery.....pomozi....


Srušim se.Vallery dotrči do mene.Pala sam u nesvijest.Barem sam mislila.Zapravo sam bila još itekako budna.Netko drugi je upravljao mojim tijelom.Promjenila sam se.Postala sam poput onih čudovišta.Napala sam Vallery.

Vallery:Shikoku.......... strašno mi je žao zbog ovoga....

Udarila me vatrenom kuglom.Iako me to dosta oštetilo ja sam je nastvila napadati.Tada Marco i Harry ulete u našu sobu.S njima su bili i još neki Gryffindorci.Svi ustuknuše pred četiri krvoločna testrala.Harry i Marco su bili jedini prisebni jer su u čudovištu prepoznali svoju prijateljicu.

Harry:Omami!!!!!Expeliarmus!!!!!Impedimenta!!!!!

Uzalud.Niti jedna čarolija nije upalila.Jedna Gryffindorka otrči po pomoć.Vallery je dokle je pokušala zadržavati testrale.Činilo se da su svi gotovo.Odjednom Vallery promrmlja neku čaroliju.Jedan testral se ukipi,zaledi.Vilenjačka čarolija.U našu sobu uleti James.To vam je polu dementor.Izgleda kao čovjek i nehrani se dušama.Ali svejedno je polu dementor.Također zamjenjuje Flicha jer je ovaj bolestan.I animagus je.Pretvara se u vuka.Isto je učinio i u ovome momentu.Umjesto čovjeka tamo je stajao srebrnasti vuk.Okomio se na testrale.Isto tako se okomio na mene.Srušio me na pod.Neko vrijeme smo se hrvali kad Vallery kaže onu istu čaroliju.Zaledim se.
.................................................................................................................................................
Probudim se.Osjećala sam se drugačije.Bila sam opet čovjek.Nalazila sam se u bolnici.Kraj mene su bili Vanessa,Ron,Marco,Harry i Hermiona.I još netko.Dumbledore.On mi je objasnio što se sve događalo.O zašto se moj život mora vrtiti oko testrala?!Zašto?!

Post je objavljen 07.04.2006. u 09:34 sati.