Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Petaakkkkkkkkkkkkkkkkkk......

Sinoć smo se taman zapili. Novi Leffe 9% nije opravdao očekivanja, a još je veće razočaranje bio Subit Mort Lambic jer je bio prekisel. Pa smo i mi kiseli nastavili po Bavarijama. Sljedeći tjedan se loče Dininih 16 švapskih i jedna od Kazza koji nije došo sinoć a ja se nanosao...

Čudan je to osjećaj kad dođeš doma lagano pripit, otvoriš fridž, a unutra još pive.

I gleda tako mene veliki Pilsner Urquel, gledam ja njega, gledamo se i niko ni da mrdne. I ja odusto i maznuo 4 tosta, dva žarka, dimljenog sira, pola table slovenskog špeka i par češnjačića za dojam. I janu od limuna. Pa fuševi... Trebate li kakav slogan ili pače reklamu, samo se javite. Voli Riba radit.

Što sam htio reć. Nekad, kad sam mogao i htio više pit, kad bi došao doma ne bi u fridžu bilo pive jer nije bilo para. Danas kad imam para za pive i uvijek poneku u fridžu - nemam volje da ločem solo. Ko kad nisam imao love za kupit kartu za Interrail, a ekipa otišla vlakom na mjesec dana od Finske do Turske. Sad imam tih 300 Eura, ali mjesec dana mogu nakupit eventualno u pet godina.

Pita me frend kojeg trese nejebica da bi išao nešto ševit, ali da hoće nešto fino i čisto pa ako znam štogod. Ja ga elegantno odjebem riječima da iako više ne znam jel pizda stoji okomito ili vodoravno, u životu nisam platio za seks a ni neću. Pa ako mu možete pomoć, javite. A jutros kad sam dodavao Roka Mihi, ona me slučajno taknula rukom po pimpeku. I KAKO DA JA ONDA DANAS RADIM!?

Nego, tko se ne pojavi danas na Septici u 9.30 u KSET-u, ovaj će ga frajer u mraku dočekat!!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
"Ko mi je dudu mako, maknem li mu familiju!"

Post je objavljen 07.04.2006. u 09:33 sati.