Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shanu

Marketing

bobi meets milky way

kiša pada, pa rominja,
odmrznula mi se škrinja;
vani hladno,nemam kuda,
razbila mi se staklena posuda;
jadna pjesma, i loš pjesnik,
moja baba čita vjesnik.

In your face. losers.
ha.

vučem se po kući, amebe su olimpijci naspram mene. danas sam pustila da punih 8 sati trogodišnjak skače po meni i pjeva "Zeko hop, zeko hop, ZEEEEKOOOO HOOOOP". dabogda crko zeko u skoku, upo u jarun, mater ga po uhu prepoznavala i na karminama mu gumi-gumi igrali.
u takvim trenutcima lječim se s čokoladom. samo milky way. SAMO. za pokušaje varijacija na temu lansiram metak.u čelo. fino odgojena, dama kakva i jesam, obavezno i s porukicom - nadam se da sam ti u mislima.
e sad, ja sam na milkiju skoro cijeli svoj život, daklem taj vremenski period je podjednak godinama jedne mlađe punoljetnice, a već 15 godina živim u istoj zgradi. očekujem da se znaju, jok- predviđaju moje potrebe u tom socijalističkom mini diskontu, marketu, štagod. pola sata se backam na krevetu jer mi se lijeno stojećki obuć,te se još 38 minuta kotrljam tih 10 metara do dućana. po svim mojim očekivanjima, milki je na 3 polici odozdo s lijeva. a jeli? a? aa???
e pa nije, naivčine, naravno da nije.
kapilara popucalih od bijesa u očima, prisjećam se da se to nikad nije dogodilo ´98. dok je teta đuli radila. bog ju blagoslovio.
na stranu to što sam potrpala 26 čokoladica u košaricu, krvave oči su mi zasuzile kad sam Ga vidjela. Flips. Bobi Flips.
hrana mog djetinjstva. bio mi je doručak. i ručak. i večera.
baba nije bila baš vična kuhači dok je Kraljica Majka radila. reče žena, dobije osip i zavrti joj se, valjda je krivo drvo od kojeg se kuhače i rade. a ako smiksaš bobi s vodom, bude ko prava dječja kašica!
(pa ko kaže da alkohol uništava moždane stanice je lažljivo đubre!)
sad nad knjigom od 784 stranice radim ražnjiće od bobija i komadića milkiveja kojeg sam našla zalutalog u ladici.zlo mi je, al vrijedi flešbeka.
ispit? koji ispit?
slavim dolazak di me nitko ne zna.
OLE!

Post je objavljen 06.04.2006. u 21:35 sati.