Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/domination

Marketing

nostalgični juda

mislim ono... sad odjednom ni Juda nije loš lik?!... meni je Juda uvijek bio simpatičan lik, jer bez njega ne bi bilo apsolutno nišega. nit bi Džizus Krajst bio faca, nit bi bilo nekakvog kršćanstva, nit bi naše bake imale razloga da se prekriže kad prolaze pokraj apsolutno svakog raspela... mislim, ne bi ni bilo raspela...

sad će na kraju ispast da su i majstori apostoli bili nekakvi ondašnji mafijaši s bemburama i kad im se netko nije sviđao, nisu ka likviridali ili mu oteli dijete, već su proširili priču da je izdao njihovog učitelja... valjda Đudas nije mogo imat klince, a ubit ga nisu mogli jer nisu još imali AK-47. koja će sad bit izrečica kad te netko izda?! nema više "Koji si ti Juda!" il tak nekaj, a više mi se fakat ne da vraćat na sirotog Niku i govorit "Koji si ti Kranjčar!"

ne znam kaj se događa! di su vremena kad se znalo ko je dobar, ko je loš?! npr. Rambo! frajer beži okolo i on je najveća pozitiva na svijetu, dok ga ostali negativci pokušavaju čopit. nepravedno, naravno! di su vremena kad je Švarceneger bio Terminator? sad ga je ženska počela ganjat. di su vremena kad se znalo da Litvo-letvo-lituanija nema pojma o nogometu i kad se znalo da Francuska mora nakantat 25:0 nekakvu Burgundiju? sad šatro "svi znaju igrat nogomet"... di su vremena kad se Milan nije ponašao ko Juventus? di su vremena kad cijena pive vulgaris u birtiji nije prelazila magičnu cifru od 10kn? di su vremena kad sam ja redovito pisao postove? :)

di su vremena kad se znalo da ćeš doć pred zgradu i da ćeš se imat di sparkirat? kaj se desilo sa situacijom da su se klinci morali bojat starijih dečkiju? kud su otišla vremena kad je snijeg pado prek zime, a sunce je peglalo prek ljeta? di su vremena kad si mogo planirat roštilj za idući vikend, bez straha da bi se mogo desit neki meteorološki armagedon u jebenom sedmom mjesecu? kud su pobjegle godine kad smo kince od 7 i pol godina vidli s loptom umjesto s Motorolom HZMJ-24i s blu tutom? (tuta je ono u kaj djeca kenjuckaju, jelda?)

Da zaokružim ovaj post, ja mislim da je za sve to kriv JUDA! taj majstor mi je bio simpatičan zato kaj je imo neku svoju povijest i zato kaj je bio jedan od fakat rijetkih apostola kojima su svi znali ime... bio je najdraži Isusov učenik i na kraju ga je baš on izdao. pa normalno!!! pa to je definicija svih filmova! pa neće ga izdat neki tam Išmaelov bratić za kojeg niko u Bibliji nije čuo!

i sad ispada da je legendarni Juda bio 'stoljećima nepravedno demoniziran'?! NIJE! Juda je faca, koji je pomogo da se sve pokrene... Nije napravio veliko sranje, jer je čak i sam skužio da je bio panj, pa se na kraju objesio...

Juda, bez brige, u mom srcu uvijek ćeš bit faca i negativac... ovi šupci te samo pokušavaju izbrisat iz povijesti. E, neće moći!!!

jebemti, još će i dlakavi pazusi kod cura postat normalna stvar! ajmo natrag!!!!

TAPROOT - blue-sky research


Post je objavljen 06.04.2006. u 16:55 sati.