Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshprince

Marketing

Neispričan san...

Bok ljudi! Evo i mene nakon duugog vremena, nije da mi je ponestalo inspiracije ni da mi je dosadilo pisati, nego imam neku gužvu s ispitima. Imam ispit 10.travnja, ali kad sam se prije tri tjedna odlučio za još jedan ispit, da ne čekam toliko dugo, ustanovio sam da je i taj drugi ispit 10. travnja i to točno u isto vrijeme kad i onaj prvi, tako da sam u dogovoru s profesorom jedan od tih ispita prebacio u prošli ponedjeljak, a sad mi je ostalo malo vremena za učiti ovaj drugi ispit + moja nemarljivost, nisam ništa učio ni u utorak ni u srijedu, ako ne počnem sad nakon objave posta, onda sigurno nemam nikakve šanse! I da stvar bude još bolja, opet sam dobio poziv za vojsku... naravno 10-og! headbang Tata je probao premjestiti termin za neki drugi dan(kao i uvijek do sada), ali oni nisu dali, tata se počeo prepirati s njima, sve dok nije došao neki poznanik i rekao da se može odgoditi bez problema. Eto vidite, sve ovisi o tome na koju osobu naletite, a ne o važećem zakonu!
Znam da sam vam rekao da neću više o snovima, ali.... što vam ja mogu, od zadnjeg posta sam imao dva jako neobična sna. Jedan san je bio mora, pa mi je buđenje bilo veliko olakšanje, a drugi san.... ne znam, bilo je i ugodnih i neugodnih situacija. Sad ću vam ispričati ovaj drugi, moru ostavljam za sljedeći dan. Taj drugi je bio erotskog naboja naughty, odvijao se u mojoj ulici u Slavoniji, neki je auto stajao čekajući prijelaz preko pruge, a ja sam se samo šetao jednim puteljkom kraj te iste pruge. Ne znam zašto, ali ušao sam u njega, tamo je bila neka jako zgodna ženska, ali starija od mene (imala je oko 45g), odjevena u neki tanki (raskopčani) kaput, a ispod njega samo metalik plavi grudnjak i gaćice. Nisam znao što mi je ljepše, auto ili ženska. Ali znam da sam u auto ušao jer je bio onaj američki muscle car, a te jednostavno obožavam, ako ikad budem imao puuuno love cool uvest ću si jedan takav (evo uspio sam naći na internetu sliku baš onakvog auta kakvog sam sanjao – nevjerojatno). Možda nije stvar ni u jednom ni u drugom, možda je stvar u boji, jer oboje su bili potpuno iste boje, underwear & car. Kad se rampa otvorila, odvela me nekamo u susjednu ulicu, tj. naselje gdje su nas čekala dva muškarca, koja su me nešto ucjenivala da bi saznali neku informaciju od mene, a ja valjda nisam htio ništa odati dok ne spavam s ovom ženskom. Ona je legla na pod pred mene, jer u sobi nije bilo nikakvog namjestaja, samo stolica na koju su mene smjestili, čak sam bio i svezan, vjerojatno da ne ispadnem iz stolice :) Onda su me odvezali, oslobodili mi ruke.... dalje neću pričati, nije u manirama mog bloga, ali mogu reći da su tek tad uslijedili neobični i zanimljivi događaji! Eto, to je jedan nedovršen san... Onaj drugi san ću ispričati drugi dan, znam da ljudi ne vole previše informacija odjednom dobiti.
Ovi moji sni zaista daju jednu neobičnu i iskrivljenu sliku o meni, to znaju oni koji me poznaju, oni se vjerojatno ne mogu načuditi da to zbilja ja pišem i sanjam.... A vi koji me ne poznajete.... ako me upoznate vidjet ćete, osim ako se do tada ne promjenim!

Pozdraw!wave


Post je objavljen 06.04.2006. u 07:31 sati.