Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/billkaulitz4ever

Marketing

Evo dugo nisam pisala nešto o Tokio Hotelu pa sad uživajte:

OPISITE JEDAN TIPICAN IZLAZAK SUBOTOM NAVECER!:
TOM:Obicno idemo na tulume ili u klubove, ali nismo toliko otkaceni kao na stageu. Bill, Gustav i ja uglavnom sjedimo za sankom i snimamo situaciju oko sebe, a Georg se razbacuje na podiju. Covjek je lud za hip-hopom!!
NEPRESTANO STE ZAJEDNO. IDETE LI PONEKAD NA ZIVCE??:
BILL:Ja sam sebi idem na zivce kako necu i njima?! Ali buduci da sviramo zajedno vec 5 godina prilicno se dobro podnosimo!!! Svatko od nas ima svojih 5 minuta ludila, ali izdrzimo nekako. Pa nitko nije savrsen!!
GEORG:Istina! Recimo ja patim od hronicna kasnjenja!!
GUSTAV:A ja imam "bubnjarsku dijagnozu"...Ne mogu sjediti na miru i neprestano prstima otkucavam nekakv ritam!!
TOM:Jooj, i ja bolujem od te bolesti iako sam gitarist! I to nije sve-uzasno sam nestrpljiv!!!
BILL: Moja glavna mana je sto neprestano pjevam. Vec su mi rekli da cijelo vrijeme teroriziram prijatelje i porodicu. A i grozno sam lijen. Svi decki nose svoje instrumente sa sobom a ja se jedva sjetim ponijeti i obican mikrofon.
KOJI VAM JE NEUGODNJAK BIO NAJVECI DO SADA???:
BILL:Prije nekoliko tjedana gledali smao kroz prozor hotela jedan par kako radi...znate vec sta!!! Cijela zgrada je bila i mraku osim te jedne sobe pa nas je zanimalo sta se unutra dogadja. I bilo je prilicno zanimljivo!!! Pun sat, dok nas nisu shvatili da ih spijuniramo. Tada je postalo prilicno neugodno!!! :)))
evo što kažu o Ann Kathryn!!!kiss
Ona je samo jedna od svih devojka u nizu.Ni manje ni vise,pa ne znam zasto se svi uzbudjuju i prave frku oko toga!I ja sam to rekao . Ona je samo jedna od devojka od kojih zelim samo sex.I nemojte mi reci da niko ne trazi bar od neke devojke samo sex"
a Bill je rekao na to:
"Da,to je istina.Ona samo zeli da bude bolja od svih ostali Tomovih i nasih obozavateljka.Ali nije,jer moj brat nikada nikoga nije volio niti ce,on je takav tip.Bice pravo cuo ako se jedna takva pojavi,a osim toga cure koje su napadne lakse se dobiju...˝

kisskissja sam jako zaljubljena ali ime vam neću rećikisskiss



Post je objavljen 05.04.2006. u 15:27 sati.