Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/djordjebalasevic

Marketing

Otvorenje...

Dolazim, sto dukata donosim,
i kašmirsku maramu čudesnih boja.
Dolazim, da te opet zaprosim,
dok te drugom ne daju, ljubavi moja.


Bolje riječi za uvod nisam mogao naći, svi veliki događaji počinju ovim stihovima, pa se tako nadam da će i ovaj blog postati veliki i da ća uspijeti okupiti što više zaljubljenika pjesama svima na dobro poznatog Balaševića.
Namjena ovog bloga je kao što piše u opisu da svi oni koji su povezani na neki način sa Balaševićem budu na jednom mjestu i da tu ostavljaju svoje dojmove sa koncerta, pročitanih knjiga, odslušanih pjesama i svime ostalim što je vezano uz Balaševića.
Osmišljeno je tako da svaki od vas može sudjelovati u održavanju ovog bloga aktivnim tako da nam šalje svoje tekstove na mail, pa se tako i ti tekstovi mogu naći kao objavljeni postovi.

Ujedno molim sve posjetitelje ovog bloga da se suzdržavaju komentara u kojima pozivaju na svoj blog, te raznoraznih lanaca sreće jer se to tolerira kao spam te će ti komentari biti obrisani i prijavljeni te će tako izgubiti pravo komentiranja na svim blogovima, a ako će se tako nešto ponoviti sa neregistriranim korisnicima, zabranit će se komentari na blog osobama bez korisničkog računa.

Nadam se da će nas ovaj blog povezati i da će biti svima ugodno druženje na ovom blogu..

Ne bije nas dzabe glas... Zadeni za sesir klas...
I mater vetru dok je nama nas...



UPDATE:
Upozoren sam da je bilo problema sa ostavljanjem komentara, al' sad je sve sređeno i možete početi ostavljati svoje komentare.
Ako primjetite još kakvu nepravilnost u radu bloga molim da mi javite na maail.


Post je objavljen 05.04.2006. u 15:02 sati.