Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/queenfrommars

Marketing

ČEKAŠ... ČEKAŠ... JOŠ MALO ČEKAŠ... I ONDA OPET ČEKAŠ...

Evo me napokon doma. Baš pijuckam kavicu, jel ujutro nisam kako sam jurila na srčanu da mi naprave EKG. Dobila sam nalaze, imam neke difuzne smetnje, tako piše, što znači nemam pojma, morat ću pitat doktora da mi objasni. Još su neke črčkarije napisane koje su nama običnim smrtnicima nemogiće za pročitat, a za razumijet... bolje da i ne pokušavam.
Došla sam na srčanu u 9:00 i prvo što me je šokirala je bila nevjerojatna gužva. A sve penzići, 65 pa nadalje. Stvarno bi trebalo otvorit neku kliniku za nas mlađe jel ovo je strašno. Kužim da su oni stari i bolesni, imam i ja baku i dedu, da im treba sto pretraga, ali kad vidim te gužve muka mi je. Bila sam tamo dva sata, od čega je moj pregled tj. EKG trajao pet minuta. Znači cijelo ovo vrijeme, sjediš i čekaš da prozovu tvoje prezime. Još sam dobro i prošla, dva sata, mogla sam i duže čekat.
Ušla sam unutra sa dvije bake. Ova jedna se odmah počela skidat, ja brijala ostat će u grudnjaku. A ne, žena odmah sve sa sebe. Imala sam kaj i vidjet. Ja se zbuksam u neki kut, čekam i zove sestra: " ajmo '......' mladosti moja." Legnem na onaj stol, ona me spoji na sve moguće žice, teta je bila ljubazna, lijepo smo si popričali dok sam gola ležala na onom stolu. Brzo bilo gotovo, i dok se ja oblačila ona pozove i treću baku da uđe, baka stala kraj mene dok sam se oblačila i počne ona pričat. Prvo o vremenu, kako ne zna da se obuče, hladno pa toplo i te spike. I ona se naravno skida za to vrijeme, a ja si mislim kako ne želim vidjet i treći par ženskih sisa, da mi je dosta, mislim, možda se okrene i skine grugnjak. Naravno, nije! I još mi doda u razgovoru. "Vidiš dijete, ovo su ti staračke sise!"
Aaaaaaaaaaaaa, dajte mi da vrištim. Samo mi je jedna misao prošla kroz glavu. Pa zar će i moje bit takve. Zašto? :(
Sutra još vadit krv, pa opet malo čekati, dugo nisam, skupit sve nalaze i pičit u petak na zaraznu. A gore kad dođem, bljak! Najradije bi lebdila po onim prostorijama. A šta ću, moram i to obavit.
Nakon obavljenog EKG-a otišla sam sa starom do dm-a, kupila par korisnih stvarčica, i fructisovu masku za kosu. Baš me zanima jel valja.
Vidim da mi stara opet neki čušpajz sprema. Nakon kelja na lešo sve mi je ukusno. Da bar mogu zažina natrpat unutra, ali i toga mora bit minimalno. Baš sam se usrećila!
Sinoć sam bila sa dragim. Baš nam je bilo lijepo. Valjda zato što navečer ja ne mogu dugo bit vani jel mi starci zanovijetaju s obzirom da mi je prepisano strogo mirovanje, onda kad smo i to malo zajedno pokušamo full iskoristit to vrijeme. Bio i ostatak ekipice, sinoć su bili baš nekeko raspoloženi da nas malo zezaju, ali nema veze. Onda smo ostali solo i baš je bilo nice.
Odo sad poklopat ovu pizdariju od čušpajza, pa ću malo u vodoravan položaj.
Pusa (u čelo, podrazumijeva se, dok ne ozdravim)


Post je objavljen 05.04.2006. u 15:02 sati.