Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mama44

Marketing

OTIŠ'O JE...

...a, bogme, i sarmu je pojeo.

Mama u šoku.Još ne vjeruje.Čini joj se da je na vratima, pri izlasku, nešto promrmljao, u svom stilu, ispod brkova, ali nije sigurna.
Zna sad mama što je čeka.Iako nije svjesna toga, tri je tjedna živjela ukočena i pod stresom.Pa joj je sad nestao izvor toga stresa.Organizam se smiruje.Opuštaju se živci, trebat će im dva-tri dana da dođu na svoje.Kao i obično.Stara priča.
Ali, najprije malim sivim stanicama treba doći od dupeta do glave da izvor nije išao samo na kavu.I da stvarno neće biti za stolom sljedećih mjesec i pol dana.
A kad se mama vraća u normalu, onda to ima svoju proceduru.Najprije se osjeća loše, pa spava dva dana kad god ugleda nešto što ima jastuk.Valjda joj je san najbolji lijek.Nakon dva dana, mamu uhvati inat, usput shvati da Zagušljivi stvarno nije tu, pa krene k'o da nikad ništa nije bilo.
I onda mama tako lijepo živi pet i pol tjedana.
Zadnjih par dana prije dolaska njenog najdražeg, kod mame se ponavlja ista priča, kao gore navedena, samo u obrnutom smjeru.
Pa pita mama samu sebe: 1.dokle tako?; 2. zašto si takva kokoš? 3.mama, kad ćeš više nešto poduzet, a ne samo laprdat u vjetar? 4.mama, koji klinac ti to sve treba?burninmadheadbangheadbangheadbang

Mama je ipak, izgleda, i dalje u šoku.Iako joj povremeno blicne u glavi, daročito kad čita komentare i podrške dragih joj virtualaca.kiss

Ali, nikako da joj blicne u totalu.

Pa bi bilo dobro da joj netko, osim mene,ne baš previše objektivne, saspe u nos šta je ide, da je išpota i lupi nogom u guzicu, jer ja to iz nekih fizičkih razloga ne mogu.

Pa, eto, društvo, mama je otvorena i prijemčiva za sve pohvale, pokude, kritike i savjete.

Pucajte.thumbup

Voli vas neizmjerno i šalje puno ljubavi Vaša majčica:))wave



Post je objavljen 05.04.2006. u 08:45 sati.