Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Reklama za pivu

Bili kumovi u gostima. Kuham od 6. Punio lignje. Lignje Klarine iz okolice Zadra. Sest jezika pricaju. Umorio se punec i popio par belgijskih koje sam cuvao za sastanak pivopija. Zaljubio se u te Lambic, najebalo mi drustvo uz mene labilnog. Igro se s Juniorom dok sam gulio krumpire. I prst. Pojelo se. S gustom. Da u lignju i rabljenu hrenovku stavis, to bi dobro bilo. Obozavam i kumu koja mi je spasila zivot '98. (iako zbog nje odijelo kupujem, grrrr), kao i odabranika joj legendarnog s kojim mogu satima traat o talijanskoj i engleskoj lizi, zlim gazdama, jakoci i kakvoci rakije kao i sitnim perverzijama dok zene priaju o djecurliji.

I tako, red rakijice, red piva, red vina, izgubio Lyon, gosti otisli, ja se i ove godine zazelio seksa, Miha otisla spavat kad me pogledala u oci, ostalo na stolu vina i tako sad sjedim, cuclam, razmisljam i cekam ideju da ponem radjat fush.

To je inace tesko. Kopas 8-9 sati dnevno na poslu i malo bi i odmorio. Ali stvorim li pet fuseva mjesecno, rata za Skodu ce mi bit samo oko 2500 kuna mjesecno. Jebote, kako je to tesko, kako je to veliko, kako je to daleko. Treba li se moliti za fuseve? Ili za aute? Ili za zdravlje dok radis nocu fuseve da bi otplacivao kredite da bi vozio aute?

I tu se sjetim najbolje reklame svih vremena. Za pivu, fala bogu. Ajde, Sport Ka od Forda ionako nije bilo za ozbach, Hahn je za Australsko trziste a Beigbeder je dobar samo dok ga ne strese koka...

Uglavnom, reklama je za neko englesko pivo i ide otprilike ovako:

6 tipova gusta u ducanskoj pivi ispred jezivo blatne livade. Iza njih je teren, lopta, golovi. Oni su cisti i neoznojeni i samo pijuckaju na nekoj klupici. U jednom trenutku jedan od njih pogleda na sat i kaze: K vragu, vrijeme je. Decki si spiju do kraja, ostavljaju flase i krecu se bezrazlozno bacakat po blatu bez lopte. Ono, kao da su se ubili od nogaa.

Slika pive, nja nja, toliko posto, toliko kvalitete, toliko nagrada...

Nakon toga jedan od njih kako ulazi kod zene u stan. Ona pegla, pogleda ga i pita kako je bilo na nogacu? A on kulerski, onako blatan ovlas prodje i kae - as usual...

I koji kurac meni vrijedi kad sam vidio i shvatio tu genijalu da se dignem i odem do ducana popit prvu pivu s police u cast tipu koji je smislio tu reklamu. Ako to kod nas nece skuzit 103% stanovnistva... Damn.

Pit...

Ajmo svi na Septicu, KSET, petak. Ne znaju svirat, i pol toga se ne razumije, al cemo se bar zapit i smijat ko kraljevi. Za detalje kod Paksua na blog!!!! I'll be waiting!!!!

Kako bi rekao Govnar Smrti:


Cija je ono livada,
Cija je ono trava?
Dilerova livada,
Dilerova trava!



Post je objavljen 05.04.2006. u 00:11 sati.