Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mama44

Marketing

NAŠE MALO MISTO

Mislila sam da neću ništa, ali sad sam uhvatila reklamu . Dakle, cijeneno pučanstvo, od sljedećeg tjedna, i to od ponedjeljka pa do petka na drugom HTV-a prikazuju ponovno "Naše malo misto".Istina, bila sam jako, jako mala kad sam je gledala prvi put, ali to me ne sprečava (opet gramatika!) da je i opet pogledam i opet izgrcam zadnju epizodu...Pa, to je strašno, svaki put mislim, nadam se čak što više, da su možda promijenili kraj, ali nisu...

Osim što me to razveselilo, jako me se dojmio prilog o Zlatnom čovjeku jutros na "Dobrom jutru Hrvatskoj".Osim što je zlatan bojom i cvijetom, svojim nastupom na Jelačić placu, ima i zlatno srce, to je takva dobrica od čovjeka...kad bi nas barem bilo više takvih...


A, upravo vidjeh na vijestima i prilog o pametnjakoviću koji je jednostavno ušao u stan 70-godišnje bakle, na Malešnici, dok je bila kod liječnika i ...NIKOM NIŠTA!!!!!Policija ne može ništa, "jer je možda opasan,možda ima pištolj, pa bolje da se baka makne kod sina", mogu ga uhititi, nakon što ga upozore da se mora maknuti iz stana, ali nitko već danima NIŠTA NE PODUZIMA!!!!Na pitanje zašto, naravno,novinari ne dobivaju odgovora.Pa, jebem li ti sistem, ovo je ludo!!!!

MENE POLICAJAC DOLAZI PRIVODITI JER NISAM PLATILA 300 KUNA ZA KRIVO PARKIRANJE, A DEBELOKOŽNI, AMORALNI PAPCI MOGU RADIT ŠTO IH JE VOLJA?!?!?!

Može li mi netko otkriti poruku koju šalje država?
Može li me netko prosvijetliti poantom ove svinjarije?

Ajd' idem spavat.Dočekat južinu i kišu.Postavite sekjuriti i sokol Marića kad idete kod doktora.I na posao.Na godišnji nemojte ići.Jer se možda ne budete imali gdje vratiti.Neupućeni su dobili, naime, upute kako će se jeftino udomiti.

Post je objavljen 04.04.2006. u 23:05 sati.