Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubnipaprezivi2

Marketing

*UPDATE: ....Biblija.... ;)

Image Hosted by ImageShack.us


George (da, onaj iz Seifielda =) me podsjetio na nešto čime sam se sama u mladosti dosta zabavljala..

....naime u nekoj svojoj buntovničkoj glavici čvrsto sam bila odlučila napisat knjigu kojom bi raskrinkala Bibliju.. heheh daj zamisli cilja u zivotu!!!! i ja sam to strastveno planirala, skupljala podatke.. heheh... nekako strašno me smetalo što neki ljudi uopće ne vjeruju sami sebi, što ne slušaju svoju logiku, ŠTO SE UOPĆE ne sjete postavit neka pitanja, ma ikakva pitanja... ne vjerujem u Crkvu kao instituciju, zapravo zairem od nje.. i ako gledamo po crkvenim nekim pravilima ja nisam kršćanka, zapravo sama se kao takva ne dekliniram, baš zbog crkve, biblije, Boga kojeg oni propagiraju.. jer vjerujem da svaka osoba ima mozak i sposobnost rasuđivanja s razlogom.. prvensteno vjerujem da SVATKO IMA PRAVO izabrat u što vjeruje.. po kojim pravilima zivi.. kršćanstvo ne postoji da prisiljava, ugnjetava i odbacuje.. a zašto često upravo to radi? Kršćanstvo je način zivota, tolerancija, poniznost a ne odlazak u crkvu... bar meni...

no evo što je mene dragi Georgie podsjetio.. tako jednostavno, tako primarno.. tako iskonsko...


...Dakle, bili su Adam i Eva.. rodili sinove Kaina i Abela... a kako je išlo dalje? Incest? zanimljivo.. ili sam ja nešto propustila na vjeronauku? =))))))


...veselim se vašim mislima, ma kakve god one bile... zanimljivo će biti ako ima među vama vjernika tipa ''ali tako je bilo.. to nema objašnjenja, u to se vjeruje... ''.. ili ima? =)) heheh bit će ako mi najbolja frendica posjeti blog.... =)))

.. eto na ovu temu više ne pišem, svim silama sam se trudila bit najkraća moguća (DOSLOVNO jer ako se ufuram...=)))), uostalom pretpostavljam da vam se ne bi dalo čitat post od 69 stranica (minimum) ...=))) (heheh zašto me ovo podsjeća na pozu? hihihihi =)))) )



Ljubi Vas Vaša Crna Dobrica :***


p.s. ispričavam se ukoliko sam nekoga uvrijedila, to mi nije namjera.. no to je mišljenje, smatram da njega imam pravo, na svom blogu kao i u javnosti... live and let live... =)))


UPDATE:

... da još sam se nećeg sjetila Što je Georgie rekao, no to sam već ranije čula.. zanimljivo je.. i brutalno istinito... =)

''Ako čovjek priča s Bogom kazu da čovjek moli.... a ako Bog priča sa čovjekom kazu da je čovjek lud... ''..



Post je objavljen 04.04.2006. u 21:19 sati.