Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnbezterrae

Marketing

Biti zajebane sreće

Paz` da ne bi!
Ne mogu vjerovat! Nakon što sam iscrpio sve moguće poslove po stanu koje sam odgađao godinama (tipa slaganje cd-ova po abecedi, brojanje freski od muha koje stoje na zidu od prošlog ljeta, fatanje paukova po sobi [inače ne volim bube ali ne mogu niti jednu ubiti {osim komaraca i muha}pa ih samo izbacim van] i njihovo puštanje u svijet), shvatio sam da više nemam izgovora i da bi se fakat mogao ufatit malo hrvatskog i naučit za test. Ta spoznaja mi je naumpala negdje oko sedam i deset. I, sjeo sam za stol, namjestio svijetlo i tada ustanovio da ipak NEĆU ponavljat hrv. Zašto? ZATO JER MI JE BLOODY KNJIGA ISPOD KLUPE U ŠKOLI!!!!!!!! Koji sam ja moron, glavni idiot na otoku Idiotija! Kako sam mogao zaboravit nešto tako važno. To je kao....... kao da zaboravite ponijet glavu na snimanje moždanih valova! I što ću sad? Ovako sam mislio učit neđe do devet i onda poć leć, ako želim profunkcionirat do osam ujutro. Ali neće ić because Chief Idiot has forgotten his STUPID book! Znači, sutra slijedi ponavljanje preko satova. Već sam izvježbao tehniku buljenja jednim okom u jednu knjigu a drugim u drugu jer neke profesorice jednostavno ne shvaćaju da njihov predmet nije najvažniji na svijetu. Ako sutra budem razrok, nemojte se čudit. Uh, kako sam iživciran!! AAAGHNJAKLJAGRRRRRRRGRRRRRRDERRRRRRTZAGH!!! (uh, iščupat ću ovaj jebeni caps lock matere mi, svako malo ga kresnem i napišem ostatak rečenice velikim slovima! Koji ga je idiot stavio pored a, strinu mu...)
i na kraju ću izvuć neku jadnu pozitivnu ocjenu, naelektriziranu čemerom i gnušanjem. Naravno, šverc ne dolazi u obzir. Zašto? Zato što Ljubljana ima oko sokolovo, ili čije već, i jednostavno te uhvati. Mene je već jednom uhvatila, prošlo polugodište. Isto smo pisali test iz gramatike i meni je slučajno ispao papir s bilješkama pod klupu. Nisam ni primjetio sve do pred kraj. Kada sam vidio da se na papiru nalaze baš one stvari koje nisam znao, nagnuo sam se ko kosi toranj (što bi i čovjek bez očiju primjetio) i počeo dešifrirat vlastiti švrakopis. Uzevši u obzir da imam dioptriju -4,5 i da je do poda od mojih očiju bilo oko metar, nije bilo lako. Naravno da me uhvatila jer nisam vješt u prepisivanju (točnije, userem se ko grlica svaki put)! "Johne bez terrae, bilo bi lijepo da sad predaš", reče Ljubljana pobjedonosno-zluradim tonom. "Evo, evo, samo da nešto provjerim...", reče moja malenkost i za ne falit nagne se skoro do poda da pročita ime nekog jebivjetra koji nije imao pametnijeg posla pa je pisao rječnike. Needless to say da sam dobio topčinu. I zato švercanje nije opcija.

Evo baš dok pišem slušam dječicu 1., 2. i 3. razreda osnovne kako se fino igraju. Ne znam čeka se igraju jer ih ne vidim ali ih zato dobro čujem: "Ubi ću te pederu, mater ti jebem seljačku!", "Konju, đe si i ostavio autić, zaklat ću te ako si mi ga sjebo!", "Mic, mic, miiiiiic", pjeva djevočica od 8 godina, "dođi da te zviznem u jaaaajaaaa!".... I tako. Moram napomenut da su ovo neki od blažih izraza kojima se dječica časte. Inače kunu gore od Cigana. Mislim, to je nevjerojatno! I onda se čudimo što nas svijet trpa pod Balkan a tamo nam predškolski vrtić piše Novum Dictionarium Vulgaris, sa svim novim prostotama, poredanim po učestalosti. Ja sam s osam godina mislio da je peder neko zanimanje, unosno, jer bi načuo razgovore tipa "ma on ti je pravi peder, lako njemu izmust lovu...."! Odakle ta djeca znaju za sve to? Roditelji? Televizija? Nije mi jasno. Mislim, čuo sam i ja sve te izraze ali za pola nisam znao što znače. Kako ta dječurlija zna za pravo značenje? Pa ne znaju još svi ni čitat jebemu.

Ali neću više bludit, idem se još malo umakat u depresiju. Jedina svijetla točka je spoznaja da je kredit već realiziran i da je laptop već naručen! Stiže u četvrtak! Ako me oni iz Hgspota zajebu, padat će glave! Za grob ne znam što je, još mi nije preša umrijet......


Post je objavljen 04.04.2006. u 19:37 sati.