Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/24strebera

Marketing

Neprijatelji razreda presvetog...

Ispričavam se u ime cijele družbe Raske Kržljice, gimnazija me iscrpila,a moja mladenačka želja za opijanjem i ludovanjem je izašla na vidjelo. Tako vam s malim zakašnjenjem predstavljam neprijatelje razreda svetog.

Fufy,Fify & Fafy- sveto trojstvo. Pune šminke i praznog mozga. Po školi možete skužiti smjer njihovog hodanja po rupama u podu (od štiklica) i tragovima jeftine šminke. Nisu popularne u razredu svetom jer su jednom Bernardi i Sandri maznule šminku. Od tada su zakleti neprijatelji družbe Raske Kržljice. Prošle godine smo ih vodili na mjerenje IQ-a, dobili smo iznenađujuće rezultate, čak -100, zajedno..A mi mislili da su glupe. U slobodno vrijeme se prodaju po placu, odmah iza paprika. Samo kaj su paprike skuplje.. I pametnije. I više ih ljudi kupuje. Inače su divne cure, mijenjaju se s profesoricama za šminku i daju im modne savjete.To je dovelo do toga da imaju 2 iz svih predmeta, a profesorice dolaze u školu oskudno odjevene.

Barbie- plavuša, toliko je glupa da ne zna kako se zove. Radi u obližnjem restoranu gdje pere posuđe i poslužuje mlade konobare. I šefa. U slobodno vrijeme kupuje šminku, ne voli F, F & F, konkurencija su joj. Svaki dan se budi u 5 ujutro, šminka se do 8, odlazi na cestu i čeka nekog vozača kamiona koji bi je odvezao do posla. Kad dođe na posao, pozdravi šefa u uredu, zatim ode do WC-a gdje je čeka konobar. Ostatak dana bulji u zid i pokušava skužit smisao života. Kad završi s poslom, vrati se na cestu gdje bude do 1h. Onda je netko već odveze doma gdje je čekaju nove mušterije. I tako iz dana u dan.

Matija- nije popularan među ženskim dijelom razreda svetog, poznat po iskorištavanju mladih curica. Jednom je imao avanturu s curicom iz osnovne škole. Ali i njenim Razrednikom. U slobodno vrijeme traži curu po obližnjim parkićima i štandovima s jeftinom robom. Trenirao je tenis, ali ga je reket pogodio u glavu i od tada nije sposoban za misaone procese. Tada mu je ispalo i to malo mozga kaj je imao. Taj komadić danas služi za čišćenje naočala, barem neka korist od toga.

Katarina- sotonistica. Družila se s Magdalenom dok joj nije otela dečka. Od tada se izbjegavaju na sastancima. A budući da je Magdalena glavna tamo, jadna cura je otišla u drugu sektu. Jednom je prilikom bacila uroke na razred sveti. Dva dana nakon toga, došla je Kržljica i rekla: Ja sam vaša nova najgora noćna mora, ovaj, Razrednica. Iz neslužbenih izvora smo saznali da su ona i Raska baka i unuka. Još pokušavamo saznat koja je baka. Ipak, Raska je prestara za baku, možda baka bake bake bakine bakinog ljubavnika i njegove bake bake. Sve u svemu, Katarina je potomak Sotone...

Danas vam ne predstavih sve neprijatelje, oni glavni, profesori, slijede sutra. Ako stignem, ipak trebam napisat 2 šalića za sutra. Do štrebanja!

Post je objavljen 04.04.2006. u 13:39 sati.