Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

"It's elementary, my dear Watson..."

"When she embraces
Your heart turns to stone
She comes at night when you are all alone
And when she whispers
Your blood shall run cold
You better hide before she finds you..."


Evo da se javim nakon zanimljivog, ali i napornog dana na sveučilištu. Kako sam cijeli dan proveo na relaciji poso-kuća-birtija nisam vidio drugog svijeta. Tako da vam ne znam što se stvarno događa u svijetu. Ma u stvari znam, al bih htio ignorirat te gluposti. Mislim, kome je u cilju prepucavanje Sankija i Malog Ivice? Najbolje da stanem na ovom.

Mogu vam priznat da ovo istraživačko novinarstvo, o kojem učimo na seminaru ovaj tjedan, stvarno izgleda zanimljivo. Profa sa University of Indiana, Sherry Ricchiardi nam drži seminar cijeli tjedan. Svima koji su onako sretno vikali:"Ja se nisam prijavio, hehehe..." mogu samo poručiti:"Solong suckers!", jer predavanja su ultra zanimljiva. Naučite se drillat podatke na netu, onako do jaja. Podsjeća me na one američke filmove u kojima se otkrivaju velike spletke političara i mafije i sl. Iako sam kući došao totalno iscrpljen, mogu zaključit: Sherry rules!

Vidim da Chiquita još pokušava izabrat odgovarajući dizajn. E, kad se sjetim mojih početaka. To su bili dani. Dani ponosa i slave. Ko zna što ću nać kad se slijedeći put linkam na njen blog. Ajte vi provajte, možda se iznenadite. Mene je linkalo na nekakav bućkuriš. Valjda su to porođajne muke. Enivej, službeno velkam Chiquiti...

Mnogi blogeri zabrinuše se nad mojom osobom nakon prošlog posta, kao "ovo je preozbiljno"...zahvaljujem na brizi, ali ne brinite se ništa, dobro sam ja. Samo...kad čovjek okreće novu stranicu u svom životu mora to napraviti onako iz korijena, ozbiljno. I neću više bit u bedu, jer nitko i ništa ne zaslužuje da ja budem u bedu. Recimo da je prošli post bio svojevrsna osobna katarza od svega što mi se dogodilo(mada se možda to nije prepoznalo, možda i bolje).

Samo bih, prije nego isključim net i komp, htio reć kako vas sve volim i želim vam laku ovu blagu proljetnu dubrovačku(ili osječku, sisačku, karlovačku, splitsku, zadarsku, zagrebačku...) noć! Sutra su najavili lijepo vrijeme, što je definitivno dokaz dolaska proljeća, buđenja prirode, skraćivanja suknjica, snizivanja matematičke razine dekoltea...ah, treba li ovom što dodat. I naravno...

Keep on bloggin'!!!

Post je objavljen 03.04.2006. u 22:17 sati.