Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wendykroy

Marketing

Team building

I'm back! Malo sam se odmarala od bloga, osupnuta količinom prometa ostvarenog na netu. Jao meni kad račun stigne na naplatu...

Svi oni koji su pomislili da sam sudjelovala u nekoj od inačica timske zanimacije izvan ureda i ako se još pritom javio osjećaj zavisti ili nostalgije za njihovim posljednjim bondingom s kolegama, molim Vas, čitajte neki drugi blog.

Team building je izum stoljeća. Genijalac koji se prvi dosjetio da firmama uzima lovu za takvu notornu glupost trebao bi, u najmanju ruku, dobiti Nobelovu nagradu. Zamislite - dovedete hrpu dezorijentiranih ljudi, zadrtih komformista, većinom bivših studenata ekonomije, kojima bivši nadobudni student kineziološkog fakulteta osmisli zadatke. I sad su si oni svi super, jer u prirodnom okruženju udruženim snagama trapavo trčkaraju izgubljeni u vremenu i prostoru, potežu uže, veslo sisaju, igraju se rata,... Poveća količina kisika ih omami, pa kolektivno haluciniraju o zbližavanju. Zar nije upravo fantastično kad se osjećaš kao mali Mujo?


Post je objavljen 03.04.2006. u 17:46 sati.