Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/undergroundsoul

Marketing

Evo me!

Evo mene natrag na blogu. Nisam bio dosta dugo jer mi se nije dalo. Ovako bezveze.

Ova subota je bila legendarna!!! U 07:53 ujutro sam dobio poruku od Denija koja me posjetila da bi u 08:00 trebao bit u Rojcu jer se ide na Svetice, počistit teren i pripremit sva ta sranja jer je ovaj petak natjecanje tamo. Stigao sam oko 08:06, šta me jako iznenadilo jer nisam znao da mogu bit tako brz. Odosmo mi tamo i netko nas je sjetio da je prvi april. Dobro, sad se mi tamo zajebavamo jedni druge i odemo mi svi u neku šumu ovako bezveze. Sve bi bilo ljepo da ja nisam zakačio granu i sad imam dosta dobru okomitu ranu od cca 5cm koja jako ljepo boli kad mignem.dead Al nema veze.

Onda je tu subotu bio humanitarni koncert ''Baby Therm'' il tako nešto na kojem su bili AntiTodori i Popeye!!! Weeeeeeeee!!!! A Todor je bio voditelj! To ste trebali vidjet! Stalno je zajebavao Ninu Badrić i Alku Vujicu. Čak ih je imitirao!! Ali je bilo glupo. Ne zbog bendova ili Todora nego zbog ekipe. Bilo ih je brdo, a skakalo ih je, recimo 10 na početku, a onda 5-6. Užahas! Na Popeye-u stajat! Neviđeno! Ali je glavno da se ekipa razbacala na Nini Badrić! Da, da. Onda su svi skakali, i plesali bang Baš tako.

Zamolio bih sve blogere da ne puštaju na komentarima sve ove ''lance sreće'' i ta sranja jer će isključit komentare.

Danas sam napokon bio opet u školi. Bilo tapija. Škola ko škola. Sad sam doma i tapijarim. A morao bi radit šalabahter za sutra iz zemljopisa i za četvrtak iz povijesti. I tako. Pa grem. Ajde adio! POZDRAF!!!


Ha-ha! Šta nije jak!

Post je objavljen 03.04.2006. u 17:17 sati.