Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/polkaipolka

Marketing

Jednostavno ne moguče, a ipak je tu!

Evo sad još jedan post oko kojeg treba razmišljat.Ima puno veze s fizikom al isto tako i s vjerom.Govorit ču o dvjema stvarima koje me jednostavno fasciniraju.Da pređem na stvar to su vrijeme i prostor.Mene a vjerovatno i sve vas muči jedno pitanje.To je gdje je granica vremena i prostora. Dali ona uopće postoji i gdje bi mogla biti?Evo ja mislim da na to pitanje nije moguče dat odgovor i iznest ču svoje argumente.
1.(Prostor)-Ako je beskonačan znači da možemo putovat kroz njega xy godina i da mu nikad nečemo nač kraj a to je naravno nemoguče.
Ali ako je ipak ograničen to bi trebalo značit da kad dođemo do kraja prostora (što zvuči glupo i nemoguče) ne možemo dalje.A što nas sprečava?
2.(Vrijeme)-I za vrijeme su argumenti uglavnom isti ko i za prostor samo se kod vremena ne dvoumimo o njegovu kraju nego o njegovu početku.Nemoguče je da vrijeme trajeoduvijek,ne znam zašto ali nemoguče je.Isto tako je nemoguče i da je vrijeme počelo u nekom trenutku.Zašto?Pa zato što se i taj trenutak može vremenski definirat, a i sigurno je postojo trenutak prije njega...

Da zaključim temu, napisat ču jednu stvar koju smo ipak uspjeli dokazat i za koju smo sigurni da je točna(tak da ljudi ne ispadnu budale koje ništa ne znaju)
Dva predmeta ne mogu ni pod kojim uvjetom biti u istom vremenu i prostoru.
E pa to bi bilo to sad je na vama da razmišljate.


Post je objavljen 03.04.2006. u 11:05 sati.