Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apstinent

Marketing

Potencijalni čiroproizvoditeljski tjedan

Još jedan tjedan je pred vratima, jedan od onih koje nazivam potencijalni čiroproizvoditeljski... Moja je smjena po pitanju izdanja što znači da će na meni biti briga o sadržaju naših stranica. Uz to, učenje njemačkog ide dalje, a još nisam osvježila svoj šalabahter. Novih riječi ko u priči, množe se i nepravilni glagoli, gubim se u količini informacija, brkam ga s engleskim po pitanju izgovora... Večeras moram zagrijati stolicu jer sam se prošli puta na blic testu osramotila. headbang

Financije me opterećuju - dragi se dogovorno vratio studiranju, pa smo spali na moju plaću, njegove honorarne posliće i najamninu od iznajmljivanja garsonijere. Nije to takva tragedija, ali teško je izbalansirati. A da ne kažem kako se, prema dobrom, starom Murphyu i njegovim pravilima, pojavljuju neočekivani troškovi od kojih mi pozli. A stiglo je i proljeće - nemam adekvatnih cipela, fale mi košulje, proljetna jakna... Ne znam kako ću sve to uskladiti, treba mi Houdini kao savjetnik.
Tu je i sindikat, to mi zaista nije trebalo. Radim na izradi web stranica, ali daleko veći problem je naše članstvo i uplata članarine. Koji vrag me tjerao da uz sva opterećenja preuzmem obavezu sindikalnog povjerenika za honorarce?! Kao što mi je muž jednom rekao: ti imaš karakteristiku da čačkaš po nečemu toliko dugo dok ne zasereš... Koliko istine ima u tome, jako me dobro poznaje...

Malo su me utješile Anđeoske kartice. Ne znam koliko ste gledali sadržaj mog bloga. Na desnoj strani imam rubričicu u koju upisujem anđeosku karticu koju sam toga dana izvukla. Jutros mi se u ruci našla Snaga - prigodno, mora se priznati.

Vjerojatno će blog ponovno pasti u drugi plan, barem za neko vrijeme. Želim poslati veeeliiiiku pusu ponovno pronađenim online prijateljima sa Indexa - zločestoj curi i Neutrinu. Iako sam ondje na forumu još uvijek nekakav aktivni moderator (barem mislim), ti dani su daleko iza mene. No, sjećanje na noćna druženja i forumaške kave bude lijepe uspomene... Bio je to jedan vrlo poučan i zabavan period u životu, kada sam se trajno zalijepila za sve oblike komunikacije na Internetu.

Tipkamo se čim dođem malo k sebi.

Post je objavljen 03.04.2006. u 06:18 sati.