Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluezgpain

Marketing

Azurna obala dan 3.


28.03.2006.

21:25


Nisam pisao sve do sad jer mi se nija dalo. Ujutro smo se probudili ko i uvijek i jeli jo i svaki dan. Danas smo prvo išli u Antibes. To je mjesto nasuprot Nice. Fora je. Bili smo na nekoj tvrđavi koja se zove Fort de Care i u najmanju ruku je dobra. Tvrđava ko tvrđava, al ima prekrasan pogled na taj cijeli Zaljev Anđela di je i sve to ubiti smješteno. Antibes je jedan lijepi, mali, simpatični gradić u kojem sam si kupio sapun sa mirisom/okusom čokolade. Bilo je još dosta različitih aroma al ovaj mi je bio onak najviše špica. Uglavnom tamo sam popio svoju prvu kavu u inostranstvu, a u tom kafiću su do nas sjedili neki Hrvati. Popričali smo sa tom hrvaticom malo. Njoj je mama iz Zagreba a tata kolko sam ja skužio iz Splita, al ona živi u Antibesu. Fora je to. Ima nas po svugdje-MI HRVATI!! Nakon tog gradića, koj mi se ful svidio smo otišli u europski grad filma-Cannes. Cannes je fakat prekrasan, al i skup ko kurac! Našo sam "skejt" šop, samo kaj to zapravo nije bio skejt šop nego surf šop. Skužio sam ga po tome što su u izlogu stajale Vansice. Bio sam unutra, i imaju pun kurac i još tolko kupaćih gaća, voskova i kaj ti ja sve znam. Gaća ima od trifrtaljki do pederkuša u više nijansi boja nego kaj ih ima duga! U Cannesu sam vidio i nekoliko skejtera! eek Bio sam ful sretan! Slikao sam ih. yes Cannes je fakat fensi grad. Takve su mu cijene a bome i komadi. U Canessu sam vidio najbolje cure do tog doba dana. Nakon Canessa smo išli u Menton. Menton je grad baš po mom izboru! Ima nekih 30k stanovnika, smješten je u usjeku između 2 planine. Taj položaj ga čini najtoplijim gradom na Azurnoj obali! Iz tog razloga im najbolje uspjevaju agrumi, dakle, naranča, limun i grejp. Nisam fan grejpa, al zato ginem za narančom i limunom. A definitivno najbolja stvar je što im glavna ulica cjela miriši po limunu i to mi je tak špica da ću morat još jednom otić tam! Danas mi je bilo puno puno bolje nego jučer. U svakom slučaju Cannes, Menton i Antibes su mi puno ljepši od Nice. Sutra idemo u Monaco i Monte Carlo. Jedva čekam! Nadam se da ću uspjet pronać onaj zavoj Formule 1 i da ću se slikat tamo. To bi fakat bio šečer za pred kraj! Ugl, danas sam piknuo bedž sa znakom radiokativnog i lančić sa svojim horoskopskim znakom. Joj! Lol, lol! Kak sam u jednom dućanu vidio smješne znakove! Onak, hipokritov znak ispod kojeg piše Ginekolog a ispod tog u zagradi amater. LOL! I još ima onako kao cestovni znak upozorenja, onaj trokut i piše 100% COOL na jednom a na drugom SEX BOMB. Bilo ih je još puno al su mi ovi bili najspaljeniji. Svi su manje više bili na francuskom, al nea veze,skonto sam ja to nekak... Danas sam se baš sjetio nekih ljudi koje ful dugo nisam čuo, no nije bitno... Da imam koj bon od stotke viška na mobu javio bi im se al kak nemam-kantica burazz i niš od tog... Eo sad je već 22:05, i neznam kaj da radim. A niš, idem gledat telku.

slike:
Fort de Care

pogled na Cannes sa tvrđave

ovo su vam 4 zgrade. To se nalazi u Cannesu. Apartmani su pravo bogatstvo, a zanimljivo je da su zgrade izgrađene tako da svaki stan tokom dana ima isti broj sati sunčevog svjetla

i dalje Fort de Care

ovo je pogled na igralište sa zidina. Obratite pažnju na golubove na terenu lol

u ono doba, ovako su izgledali veceji

ovo je drugi od 3. najluksuznija hotela na Azurnoj obali-Carlton.

ovo je sad Cannes

pogledajte zastave. Dal vam je poznata koja?

zalutala ptičica kod moje noge :))

koja pičkica taj Van Damme! Ima ruku ko 16-godišnjak!

najljepši motor nije izbjegao oko mog objektiva :p

Menton


=======================================================================

Kako ovaj dnevnika putovanja zauzima dosta prostora i oduzima vam vremena za čitanje (ma ko to opće čita?), evo da vam kažem kako sam proveo vikend od povratka.

Subota

Ujutro sam išo na instrukcije iz matiše ko i obično. Sreo sam Antoniju i baš mi je drago da sam je sreo! yes Onda sam došo doma i popodne sam "učio". Nakon toga sam navečer otišo se nać sa Alenom da mi posudi bilježnice da "prepišem" i na kratku kavu, jer mi stari nije dao da idem van zato kaj me nije bilo tjedan dana u školi. Navečer sam gledao Noćnu Moru ko i skoro svaku subotu. I strgo sam se od smjeha, al mi se neda sad to prepričavat.

Nedjelja

Lijepo sam se naspavao, najeo i eto, konačno svoj na svome otišo "učit" i "pisat zadaće". Popodne, tj., sad sam se išao sa starim malo provozat u novom autu i išli smo 170km/h. Išli smo do Samobora. Išli bi i brže, al je cesta bila malo mokra a i auto je nov, tak da... Bilo je jebeno! Išli smo na kremšnitu. rofl I tako, sad ću nastavit ništa ne radit-to mi najbolje ide. A svima vama šaljem veliki pozdrav!

evo za one koji ne vjeruju 170.5km/h




Post je objavljen 02.04.2006. u 19:56 sati.