Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moresnova

Marketing

1.4 Posjet biblioteci

Jucer smo bili u biblioteci na izlozbu djecjih radova medu kojima je bija i moj razred a evo slika isprid rada moga ucenika

Bilo nam je super . u 11 i 15 je bilo svecano otvaranje izlozbe ( na koju smo malo zakasnili jer smo isli uzicat od sveki njen digitalac pa trazili baterije i tako dosli 10 minuta kasnije)
biblioteka je bila prekrcata dice,roditelja i baka i djedova .
Sreli smo i jednu curicu koja se rodila kad i Adrian a ona je sada starija sestra jer je dobila bracu prije 4 miseca kojeg je Adrian sa odusevljenjem ciloga ispipkao i izmazija ( Adrian se odusevija njegovim malim prsticima i palcem :-)) .

U biblioteci je za svakoga bilo po nesto ( slikali dici po licu da izgledaju kao klaunovi, dica iz osnovne skole prodavali kolace sta su pekli i to im je za dzeparac i eskurziju, a malu dicu je bilo organizirano pecanje)

Evo Adi peca i uhvatija je za 10 kuna 2 super djecje price ( jednu o psicu koji se treba kupati i druga o curici koja ne moze navecer zaspati )

Mali predah :-))

Evo jedna slika koja bar malo moze docarati kako izgleda ova djecja izlozba ( sve je to u stvari u hodniku biblioteke )

Nakon razgledanja izlozbe smo isli na predstavu za djecu ( isto u biblioteci) gdje je jedan klaun stalno nasmijavao i velike i male .

Mamin veliki decko je bija tako dobar da sam ga sve ispod oka gledala i cudila se kad je to moje dite tako naraslo i presta bit bebac


Post je objavljen 02.04.2006. u 15:34 sati.