Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maleni1986

Marketing

Nepoznato

Evo, opet ja. Uspio sam "naći" malo vremena da odem doma i vidim svoje. I evo, opet u Zagreb. Al dobro proći će i to.
Evo danas imam jednu škakljivu temu. Nakon silaska s tramvaja, vidio sam mnoštvo časnih sestara, sve su išle prema katedrali. Tada na trgu, kod konja jedan dečko je puši, i kada je vidio časne sestre kako prolaze pokraj njega rekao je "Časna, j…. …." Inače, savjest mi nalaže da to ne ponavljam niti približno, pa zaključite sami čije ime ide umjesto točkica.
Ponovno sam se upitao, što to ima u mladim ljudima (dečko sigurno nije imao više od 25) da imaju toliko toga protiv Boga da otvoreno u javnosti nastupaju protiv svega što je Sveto. Ne znam je li on neki sotonist, ali znam da što god bio nema logike, jer ako i vjeruje da ga je vrag stvorio, da je on njegov gospodar, ne znam šta on misli, da će ga on maziti i paziti, pa čovječe, to je vrag. A zna da Bog nije loš, a opet se tako ponaša i psuje ga otvoreno, i još k tome to namjerno ističe i nameče svoje drugima.
Ne znam što bi dalje rekao, u tehniku sotonizma neću ići jer to imam u planu za temu uskoro.
Samo uistinu ne znam što to treba biti u jednom mladom čovjeku koji još ima mnogo toga za proživjeti, da tako otvoreno psuje Njega.


Post je objavljen 02.04.2006. u 15:42 sati.