Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mrtvenevjeste

Marketing

Crnka pise u komentaru(ne moja nego cura koje daje savjete o deckima)
Ženska stvarno mi je žao !!! nisam znala da si sve to prošla. pa to je strašno mogu si misliti kako ti je. ja sam to prošla kada mi je djed umro. cijeli moj svije t se srušio a ti si to doživjela dvaput! stvarno mi je žao. moj djed je umro 92. još uvijek mi fali. toliko puta se rasplačem još uvijek i toliko puta se osijetim sama i napuštena. jako mi je žao. pomaže mi nekad kada gledam loke i trake dje se on nalazi ili kada odem na groblje. volim sama otići djedu na grob. onda kao da on i ja pričamo. znam da mu je drago kada dođem. nikad se nećeš potpuno oporaviti od gubitka voljenih osoba ali ... nekako moraš nači spokoj! moraš se pomiriti si tim da ih nema da su u nekom drugom svijetu i da promatraju nas. sigurno da im nije lako kada te vide nesretnu! dalje što se tiće tog Z pokušaj s njim. nemoj očekivati puno pa... možda se i iznenadiš. nekad dečki i nisu tako loši! pročitaj na mome blogu danas ne dajem komentar nego opis vikenda kada sam našla... tj. nisam našla nego sam upoznala tipa koji je tako dobra osoba. inače drži se!!!! daj šansu tom Z moždati to pomogne da preboliš obiteljski gubitak! ja navijam za Z (crnka 02.04.2006. 14:28)

-->evo sad kad smo vec pocele pricat o tome i kad sam ovo procitala pocela sma plakat, meni su ujak i djed umrli u razmaku oko 1 god,oko 94/95 i stvar je sta djedu mogu otic na groblje i tako da to mogu sve podnijet ali ujaku u ovih 10 god ja nisam bila na groblju jer je bio rat a sada nemogu ic jer je groblje u BiH i odlucila sam da cu skupit novce i cekat sljedeci rodendan i otici sama i biti tamo cijeli dan dok se ne isplacem i ne shvatim da ga nema i nece vise nikad bit,a ja nisam imala priliku upoznat ga.

a sad prica o tom Z-u,kao sta smo spomenule u prvom postu ovog bloga,imena nisu vazna tako da ovo nije ni incijal nego cisto slovo kojim zovemo tu osobu...jucer smo se vidjeli,stvarno je ok decko al ja sam LUDA,i kad smo pricali smijali samo se mojim glupostima jer prvo jedno kazem pa se predomislim i vise na kraju nisam znala sta da kazem pa smo sve ostavili za drugu subotu da sve rascistimo. ima strpljenja ali nece ga imat dosta da izade na kraj samnom pogotvo kad pocmem mijenjat raspolozenje u sec. ni ja sama sebe na prepoznajem od nove god.

-----danas je godisnjica smrti Pape Ivana Pavla II----
zapalite svijecu i pomolite se za njega


Post je objavljen 02.04.2006. u 14:30 sati.