Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crimsonmoon

Marketing

Bas kad sam napisala cijeli post, moj komp odluci zablesirati. Morala sam ga restartat. Naravno, post se izbrisao, a ja sam prelijena da ga opet cijelog pisem. Evo ukratko:
Dobila sam neopravdani iz tjelesnog. Donijela sam profesoru ispricnicu, a on je meni dao neopravdani bang jer nisam donijela tenisice (a imala sam marte).headbang
No to za petak nije bilo sve. Dosla je i obavijest da u subotu moramo u skolu, pa je tako cijeli vikend upropasten. Kasnije smo se dogovorili da idemo navecer u kino, pa na cugu, a kiku stari nije pustio, al nea veze, jer je vikend i ovako bio upropasten.
thumbupJedina dobra vijest ovog vikenda je bila da je Rijeka dobila Kamen Ingrad 3:0

Image Hosted by ImageShack.us


Evo primjer covjeka koji ima problema s kompom:

Rich Hall computer, korisnicka podrska, mogu li Vam pomoci?" "Pa, da, imam problema sa WodPefectom." "Kakav problem?" "Pa, upravo sam tipkao, i odjednom su sve rijeci otisle." "Otisle?" "Nestale su." "Hmmm. Kako Vas ekran izgleda sada?" "Nista." "Nista?" "Sve je prazno, ne prihvaca nista sto ja tipkam." "Da li ste jos u WordPerfectu, ili ste izasli iz njega?" "Kako cu to znati?" "Mozete li vidjeti C: prompt na ekranu?" "Sto je C pronto?" "Nema veze, mozete li micati kursorom po ekranu?" "Nema nikakvog kursora: rekao sam vam, ne prihvaca nista sto ja tipkam." "Da li Vas monitor ima pokazivac struje (ukljuceno/iskljuceno)?" "Sto je to monitor?" "To je stvar s ekranom, izgleda kao televizor. Ima li malo svijetlo koje pokazuje da je ukljucen?" "Ne znam." "Dobro, pogledajte sa straznje strane monitora i provjerite gdje idu kablovi za napajanje. Mozete li vidjeti to?" "Da, mislim da mogu." "Odlicno. Pratite kuda ide kabel, i recite mi da li je ukljucen u uticnicu u zidu." "Je, ukljucen je." "Kada ste bili iza monitora, da li ste primijetili da su bila dva kabela ukljucena otraga, a ne samo jedan?" "Ne." "Pa moraju biti dva. Trebate opet pogledati otraga i naci drugi kabel." "OK, tu je." "Pratite ga, i recite mi da li je sigurno ukljucen u straznji dio kompjutera." "Ne mogu ga dohvatiti." "A joj. Pa dobro, mozete li ga vidjeti?" "Ne." "Mozete li se nasloniti na nesto i popeti, pa nagnuti iza?" "Ma nije to zato sto nemam pravi kut, nego je mrak." "Mrak?" "Da, svjetla u uredu su ugasena, i jedino svjetlo koje imam dolazi kroz prozor." "Pa upalite svjetla u uredu." "Ne mogu." "Ne? Zasto ne?" "Jer nema struje." "Struja.......nema struje?.... Aha, dobro, sad smo rijesili. Imate li jos uvijek sve prirucnike i kutije u kojima je vas kompjuter dosao?" "Imam, drzim ih u ormaru. " "Odlicno. Uzmite ih, iskljucite kompjuter i zapakirajte ga da bude onakav kao kad vam je tek dosao. Onda ga vratite u ducan u kojem ste ga kupili." "Stvarno? Zar je tako lose?" "Da, bojim se da je." "A dobro onda... valjda... A sto cu im reci?" "Recite im da ste previse glupi da bi uopce imali kompjuter."

I evo jos par slicica…..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Title
American Jesus

Artist
Bad Religion

Image Hosted by ImageShack.us
Album
Recipe For Hate


I don’t need to be a global citizen
Because I’m blessed by nationality
I’m member of a growing populace
We enforce our popularity
There are things that
Seem to pull us under
And there are things
That drag us down
But there’s a power
And a vital presence
Thats lurking all around
We’ve got the american jesus
See him on the interstate
We’ve got the american jesus
He helped build the
President’s estate
I feel sorry
For the earth’s population
’cuz so few
Live in the u.s.a.
At least the foreigners
Can copy our morality
They can visit but they cannot stay
Only precious few
Can garner the prosperity
It makes us walk
With renewed confidence
We’ve got a place to go when we die
And the architect resides right here
We’ve got the american jesus
Overwhelming millions every day
(exercising his authority)
He’s the farmers barren fields
The force the army wields
The expession in the faces
Of the starving children
The power of the man
He’s the fuel that drives the clan
He’s the motive and conscience
Of the murderer
He’s the preacher on t.v.
The false sincerity
The form letter that’s written
By the big computers
He’s the nuclear bombs
And the kids with no moms
And I’m fearful that
He’s inside me


Post je objavljen 02.04.2006. u 14:07 sati.